Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy gondolja valaki az ilyen...

Hogy gondolja valaki az ilyen linkelést? Nem is értem.

Figyelt kérdés

Komolyan az agyam eldobom, amikor ilyet látok... Ezt hogy a fenébe tudják csinálni az emberek? Ez már nagyon fáj...

Ennél a kérdésnél az első oldalon az utolsó 2 komment, a kérdező kommentjével együtt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__1922732-t..

2011. jún. 28. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak szimplán számítógép analfabéták. Ezek az internet világában olyanok, mint a közlekedésben a szőke, kalapban és napszemüvegben vezető nők. El kell őket kerülni, különben végzetes agyi károsodást okozhatnak a normális emberekben...
2011. jún. 28. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
v helyett w-t ír. Szerinted mennyi lehet az IQ-ja? (tudom, tudom, ez valami új "divat") Nem normális némelyik, sajnos van ilyen, és még ő van felháborodva, ha valaki szól neki. :S
2011. jún. 30. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
ááá xD
2011. jún. 30. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
jaj... ezt most nagyon fájt XD pedig némileg edzett vagyok infó-analfabéta téren, hála az ismerőseimnek (több ilyen is van, én meg informatikusnak megyek xD) de na, eeeez azért hozzájuk képest is durrrvvaaa xD
2011. jún. 30. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Úramjóég! xDD

Hááát, nem mondom xD Hát ezen nevettem xDDD

Vannak ilyen IQbajnokok... De bár segíteni akart ;D

2011. jún. 30. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
értelem szülöttjei,már nem elsőre látok ilyet szóval már hozzászoktam :_D
2011. júl. 1. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!