Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS! Már félek a szomszédtól...

SOS! Már félek a szomszédtól mit csináljak? SOS!

Figyelt kérdés

Szomszédom 2 gyermekes családapa alapvetően teljesen normális viszont pár napja mindíg éjszaka kijön az udvarukra és elkezd beszélni és a kutyájuk tálját rugdossa. Nem tudom, hogy miért csinálja, de egyre jobban tartok tőle. Párom éjszakás, de amikor hétvégén itthon van ő is rendszeresen felkel arra, hogy a szomszéd üvöltözik kint.

A felesége fél tőle, gyerekei kollégiumban laknak. Mit csináljak vele ha egyedül vagyok itthon? Már halálfélelmem van. Az előbb is a mi kerítésünket ráncigálta és most is hallom ahogy lépked a kerítésnél, nyitva az ablak, de nem merek odamenni becsukni.

2011. jún. 27. 01:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Hívd ki rá a rendőrséget.
2011. jún. 27. 01:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Foglalkoznak ilyennel is? Vagy hülyének néznek, hogy ez miatt félek?
2011. jún. 27. 01:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Csendháborítás. Ezzel foglalkozniuk kell. Jogod van a nyugalomhoz, amit ő megzavar.

Hidd el én is nagyon félnék:S

2011. jún. 27. 02:18
 4/6 anonim ***** válasza:
én kihívnám a rendőrséget a helyedben
2011. jún. 27. 02:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor az lesz. Egyre jobban félek. Az előbb az ablakomon próbált köveket bedobálni. Attól félek a legjobban, hogy átmászik a kerítésen és bejön, már a kutyákat is beengedtem a szobába, ha úgy alakulna akkor itt legyenek. Az előbb felhívtam a feleségét, és azt mondta, hogy ő az emeleti fürdőből figyeli a férjét mert nem mer kimenni hozzá.
2011. jún. 27. 02:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Kővel akar megdobni? Még a felesége is fél tőle?

Persze, hogy foglalkoznak ilyennel.

2011. jún. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!