Mi a véleményetek az Eufrozina névről?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 21:09
1/11 anonim válasza:
Borzalmas...Sajnálom akit így hívnak:S Sajnálom ha ezzel megbántok valakit de szerintem borzalmas csicsás név...
2/11 anonim válasza:
Régies név, de van, akinek jól állhat.
Te tetted fel az előző 4-5 neves kérdést?
3/11 anonim válasza:
Hány név van még a naptáradban? , nem tetszik.
4/11 anonim válasza:
Egy szóval: rettenetes. Lehet hogy pár gyerek még 5-6 éves korára se tudná kimondani XD
5/11 anonim válasza:
Hirtelen Eurázsia jut róla az eszembe:)Egyébként nekem sem tetszik,de azért vannak ennél rosszabbak is.
6/11 anonim válasza:
21.15 jo kerdes=))
Alig olvastam ki..nekem az Eufrazia jutott eszembe..de egyik sem tetszik cseppet sem..
7/11 anonim válasza:
Ha valaki így mutatkozna be nem hiszem, hogy vissza tudnám folytani a röhögést. Bocs.
8/11 anonim válasza:
Szép, komoly név, magyar alakja, a Fruzsina viszont játékos és vidám. Ha Zinaként becézik, simán ki tudja mondani kiskorában is. Bátran be is mutatkozhat: Zina vagyok.
10/11 anonim válasza:
akkor már miért nem influenza?: D
uncsim amikor hülyül mindig eufrozinának hív,mert tudtja,hogy egy gusztustalan név. és énis ígygondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!