Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy mossak hajat? Adjatok...

Hogy mossak hajat? Adjatok ötleteket légyszi!

Figyelt kérdés
Műtöttek és nem tudok fürdeni/tusolni, csak mosakodni.. Nehéz hajolni mert a hátamon vannak a varratok és kötések, hogy mossak hajat? :S
2009. márc. 25. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj vele. Lehet, hogy nem a legjobb dolog, ha nem mosod meg a hajad, de szerintem egyszerűbb és kényelmesebb lesz, ha túlleszel a varratos-kötéses dolgokon.
2009. márc. 25. 20:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak már annyira zavaró, és holnpa dokihoz is kell mennem, aztán meg suliba is... :( Hát azért még meggondolom hogy télleg bevállalom e! :)
2009. márc. 25. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A normális emberek megértik a helyzetedben! A tibbiek meg le vannak tojva.
2009. márc. 25. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:

szia, átmeneti megoldásnak ajánlom, hogy szórd be a fejed kevés babahintőporral, masszírozd be a hajadba, kicsit jobb lesz:) vagy ha nem tudod magadnak megcsinálni, kérd meg egy rokonodat, barátodat.

vagy szerezz be egy ilyen sprayt: [link]

jobbulást:)

2009. márc. 26. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:
kérd meg anyukádat/tesódat
2009. márc. 26. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Hajmosást szerintem meg lehet oldani, úgy, hogy elmész fodrászhoz. Megbeszéled vele és csak mosást kérsz :) ha rendes akkor nem kér érte csak egy keveset.

Ott csak hátradőlsz és ő megmossa, megszárítja. Zuhanyozást nem tudom, ilyenkor lehet-e vagy hogy van. Orvos biztos mondta. Kérd meg anyukádat, vagy barátnődet, hogy segítsen mosson meg. Nem szégyen ez.

Suliba így kell menned? Én azt hittem ilyenkor otthon kell pihenni. Orvostól nem tudsz igazolást kérni még? Szerintem ilyenkor pihenni kell és nem suliba szenvedni.

Jobbulást kívánok, szia!

2009. ápr. 6. 06:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!! :) Arik vagytok, akik jobbulást kívántak, köszönöm, már jobban is vagyok, 3 hét telt el a műtét óta. A hajmosást anyummal megoldottuk! :D
2009. ápr. 7. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!