Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fotós szeretnék lenni, most...

Fotós szeretnék lenni, most kezdenék bele. Milyen gépet vegyek, ami azért már elég profi és az ára úgy 50ezer körül mozog?

Figyelt kérdés
Ilyen géppel készült képekkel,már lehet pályázni, ilyesmi? Fotográfia szakra jelentkezni?
2009. márc. 25. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha komolyan gondolod a fotózást, ne vegyél kompakt gépet, hanem mindenképpen tükörreflexest, kompakt géppel nem lehet profi képeket lőni, azok csak hobbifotókra jók.

Ennyi pénzért csak "silány" gépeket kapsz, melyek otthon, családi fotózkodáshoz, vagy hobbiszintű fotózáshoz nagyon-nagyon királyak, azt ennyi...

A Canon EOS sorozat már egész jó, alapobjektívvel 150.000 környékén már megveheted újonnan.

2009. márc. 25. 14:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Igen, komolyan érdekel a téma. Már nézelődök is a neten tükörreflexesek után.:)
2009. márc. 25. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, az EOS sorozat tényleg jó, de ott 50-ért csak használtat kapsz, viszont azok között én már láttam elég jókat ilyen árfekvésben.
2009. márc. 25. 16:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem akkor már rááldozunk nagyobb összeget, és újat vásárolunk. Néztem ilyen típusúakat, és 100ezerért is találtam. Ha már ketten is dícsértétek, akkor emelett fogok valószínűleg dönteni. Szülinapomra fogom megkapni, ha minden igaz, még egy hónap sajnos... Végülis addig legalább válogathatok:D Komolyan nagyon érdekel, szeretnék jó képeket készíteni! Alig várom..
2009. márc. 25. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!