Milyért köttök bele állandoan a hejes irasi hibákba mikor a kérdést és a válasszt ugy is lehet értlmezni?
a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki ott lesz én nem ellenzem
Pont ezért.
Mert benne van a kérdésedben: "hejes iras" tehát helyesen kellene írni, ettől még lehet értelmezni a kérdést.
Az ilyen kérdezőket nem veszik komolyan, mert árulkodik az IQ szintről és az érettségről!
Én sem értem. Ha van akár egy helyesírási hiba is a kérdésben, az száz, hogy 10-ből 8 ember nem válaszol, hanem benyög valami olyasmit, hogy "először meg kellene tanulni helyesen írni". De még jobb, amikor egyértelműen gépelési hiba van, de azt is helyesírási hibának titulálják.
A helyesírásnak meg semmi köze ahhoz, hogy az embernek mekkora az IQ-ja.
Attól, mert valakinek még nem jó a helyesírása, még lehet, hogy sokkal értékesebb ember, mint egy olyan, aki csak a helyesírással foglalkozik.
Mellesleg ugye az EQ sokkal fontosabb, mint az IQ.
És aki például nem tud főzni azzal mi van?
Nézze le azt is másik?
9.04
Ez azért kicsit más :D Valóban előfordul h értelmezhetetlenné válik a mondat egy hiba miatt, de 100ból 99x meg lehet érteni...
09.05
Nekked meg csak aszt tduom mondani h remelem rajöttél h direkt írtam ugy ahhogy irtam xD
9.16
Jó válasz :D Ment a hasznos jel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!