Mit kéne tennem? :S (bővebben lent)
attól még hogy elballagtál nem feltétlenül nem látod többé. ha tényleg jó viszonyban voltatok akkor meglátogathatod a suliban, szünetekben beszélgethettek. biztos jól esne neki is.
2011. jún. 22. 20:17
2/10 A kérdező kommentje:
persze de az mégis csak más, mintha oda járnék és bármikor lemehetnék hozzá. Rossz, mert nem mehetek be hozzá gyakran a régi suliba...
3/10 A kérdező kommentje:
de köszi, hogy válaszoltál!
Úúú komolyan ennyire megviselt? :) De furcsa, én is most ballagtam, és én kifejezetten örülök. :P Gondolj bele, hogy mennyire jó lesz az új iskoládban, hogy mennyi barátod lesz, ott már tényleg "nagynak" érezheted magadat. A gimis évek a legszebbek állítólag. Én már várom. :)
2011. jún. 22. 21:06
5/10 A kérdező kommentje:
nekem is ezt mondja mindenki, de én annyira maradnék még...ez a suli a mindenem, az emberek akikkel mindennap találkoztam, a tanárok és az osztályom komolyan a legjobb dolgok az életemben! a miénk volt a legjobb osztály a ssuliban, olyanok voltunk, mint egy nagy család :) nem igazán bírom a változásokat...
2011. jún. 25. 00:20
nekem szörnyű volt az általános. csak reménykedem, hogy normális emberek lesznek az osztálytársaim, és nem valami belvárosi újgazdag barmok... :/
2011. jún. 25. 00:21
Miért nem buktál meg?? Azt addig maradhattál volna ameddig akarsz. Probléma megoldva ...
2011. jún. 25. 00:29
Utolsó: :P Remek ötlet xD
Kérdezőnek:Az én bátyám most érettségizett,de még mindig visszajár az általános sulijába,vannak tanárok akik különösen szerették,és alapító tag volt az iskolában.
Már egyre kevesebbet,de mikor elkezdte a középiskolát,még elég sűrűn járt vissza,mert akkor még én is odajártam...:)
De már évente 1x ha bemegy!
Hidd el neked is lesz jobb dolgod,el fogod felejteni ezt az egészet,a középiskola ha nehéz lesz mert olyan suliba vettek fel,akkor elég lesz ha a tanulásra van időd évközeben.Egyébként meghívhatod hozzátok is pl egy sütésre:)
2011. jún. 25. 10:06
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! hát majd kiderül, hogy mi lesz. igazából az osztálytársam ( és egyben a legjbb barátnőm akivel egy osztályba kerülünk ismét) mondta hogy majd bejárunk hozzá néha,néha de én már most félek, hogy mi lesz mert alig telt el egy hét mióta láttam és már most borzasztóan hiányzik. :\\de köszi a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések: