Mit csináljak egész nyáron?
Sajnos az egyik legjobb barátnőm ok nélkül "elhagyott",a másik pedig nem lesz itthon kb. semennyit.1 hetet megyek táborba,azon kívül 4 könyvet el kell olvasnom,segíteni fogok anyának,napozni,esténként kutyát sétáltatni,néha strandolni.
Mit csináljak?Egyrészt attól félek hamar elmegy a nyár,miközben semmit sem csináltam,másrészt nem tudom,hogyan szerezhetnék új barátokat,mert a legjobbak kezdenek eltűnni,a többiekkel pedig nem tudok mindig együtt lógni...szeretnék új barátokat.
Milyen elfoglaltságot találjak?Valami sportot,hobbit?
Így van, pl. kezdj el sportolni. Ez lehet valamilyen tánc, konditerem, harcművészet, jóga, aerobic, ami a leginkább közel áll hozzád.
Elmehetsz nyelvtanfolyamra, ott is csoportokban vagytok, esetleg vállalhatsz diákmunkát.
Vagy ismerkedj netes társkeresőn (akár lányokkal) és aki szimpatikus, azzal találkozhatsz valamilyen forgalmas helyen.
Munkát ne vállalj, mert akkor nekem kevesebb esély marad. :)
Na, jó, vicceltem, dolgozz, barátkozz, csinálj olyan dolgot, amit szeretsz. Legalább te... helyettem is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!