Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szereted a. nevedet? Miert?

Szereted a. nevedet? Miert?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 21:31
1 2
 11/17 anonim válasza:
Koppány vagyok, és imádom! :)
2011. júl. 29. 19:18
 12/17 anonim válasza:
100%
haha, a szülők hónapokat szánnak a névválasztásra, és a gyerekük utálja XD Én Krisztina vagyok, és nekem tetszik ez a név :3
2011. júl. 29. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Én Anett vagyok, és szeretem. Régebben szerettem meg, mert magamon kívül egyetlen Anettot ismertem (a legjobb barátnőmet, az egész faluban minket hívtak csak így), úgyhogy azt hittem, tök ritka név. Mára tudom, hogy nem. :D De a jelentését imádom: kellem, báj, kecsesség. Bár én olyan kecses vagyok, mint egy orrszarvú az eséstől kiszakadt nadrágaimmal és harisnyáimmal, a bájos jelzőt már használták rám többször is. :D Nettinek szoktak becézni. Elég durva a hangzása a két t-től, de azért szeretem. :)
2011. júl. 29. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Csenge, szeretem kivéve amikor pl a tanár azt mondja hogy mindjárt csengetnek stb, és mindig felfigyelek
2011. júl. 29. 21:59
 15/17 Renesmee18 válasza:
Én Nikolett vagyok és imádom!! Szerintem nagyon szép.
2011. júl. 30. 01:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem:// Gyuszi vagyok, Apu után kaptam a nevem.

Az Andrásnak: Gyűlölöd? Én pont hogy szívesebben lennék pl. András:D ...vagy Attila.

2011. nov. 7. 11:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, szeretem. Azért, mert nem tucatnév. Csak azt nem szeretem, mikor "Schwarzenegger"-eznek, meg "Hé, Arnold!"-oznak. :D Gondolom ezek után már nem is kéne írnom, hogy Arnold vagyok... :D Az Arni becenév sem a szívem csücske, az Arnika pedig egyenesen zavar, de hála Istennek nem mondogatják.
2013. jún. 4. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!