Szereted a. nevedet? Miert?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 21:31
1/17 :) :) :) válasza:
Tünde vagyok.Nem annyira,nemtudom miért egyszerüen csak nem tetszik.
2/17 anonim válasza:
Márton. Szeretem, de a Marcit nem
3/17 anonim válasza:
Mármint melyiket?
A keresztnevemet nem szeretem, mert tucat és nem tükrözi a személyiségemet. Igen, tudom, hogy semmi nem múlik egy ember nevén, de a legtöbben mégis egy plázamániás műp*csára asszociálnak a nevem hallatán. Ha nem létezne ez a rögeszme, még elmenne, de így...
A vezetéknevemet viszont szeretem, mert nem valami gyakori, pláne nem olyan formában, ahogy mi használjuk. Igaz, páran cseszegetnek miatta, de nem érdekel, legalább karakteres nevem van.:D
4/17 anonim válasza:
Engem Jánosnak hívnak,akkor szeretem ha Janinak,Janónak vagy Jancsinak hívnak de hideg ráz ki ha Jánosnak,Jancsikának vagy Jankónak ettől meg egyszerűen
rosszul vagyok.
5/17 A kérdező kommentje:
A 3. valaszolonak mi a keresztneve, ha szabad tudni?
2011. jún. 21. 21:49
7/17 anonim válasza:
Dalmának hívnak,régebben ki nem állhattam, de aztán valahogy megszerettem, mert nem tucatnév legalább. :)
8/17 anonim válasza:
Én ki nem állhatom, számomra túl idegen a hangzása... Martina. :( (Mindegy, lehetne rosszabb is)
9/17 anonim válasza:
András vagyok. Gyűlölöm a nevemet.. főleg ha bandikának hívnak vagy andrisnak..
10/17 anonim válasza:
Petra a nevem. Utálom, bűnronda egy név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!