Nyári unalomüző a neten kívül? 12/L
Otthon nemtom mit csináljak! Gépezni neakarok egésznap de ha netezek akkor is unatkozok Skypeon meg nincs senki! >:(
Ötletek?Légysziii
Őszintén szólva furcsállom, hogy annyira sokan tudtok unatkozni - meg néha irigyelek titeket, mennyi időtök van.
Magamból kiindulva:
Naponta órákat tudok az érdeklődési köreimmel kapcsolatban fórumokat, cikkeket, interneten fellelhető szaklapokat (!) olvasgatni, közben néha-néha CityVille-zni, FarmVille-zni. Megy a zene, amikor nincs kedvem semmit csinálni, elgondolkozom a zene alatt. Néha megnézek egy-egy filmet vagy sorozatrészt.
Képet szerkesztek, weboldalamat szerkesztem vagy ilyesmi.
Néha én is úgy érzem, hogy ebből túl sok, de csak azért, mert szívesen megtanulnék varrni géppel és kézzel is, rajzolgatnék, megtanulnék főzni, csak ezekre nehezebb rávennem magamat.
Néha sétálgatok, általában vagy vásárolgatok (ősöknek segítségül vagy magamnak), ha nem, akkor egy hídon vagy parkban vagyok, és fotózok. Otthon tornázom, kocogni járok, bringázom és a rossz hátam miatt 15 alkalmas úszásjegyem is van a nyárra, ma kaptam meg.
Ezen kívül van kötelességem is: angolból és informatikából különtanárhoz kell járnom, mert nyelvvizsga illetve emeltszintű érettségi közeleg.
Természetesen néha, nem sűrűn, de néha összeröffenek egy-egy barátnéval, a ritka találkozásnak hála van témánk, vagy lelkizünk egymásnak - amire ugye néha szükség van -, vagy nevetgélünk, hülyülünk.
És ezen kívül őrült sokat kirándulgatnék egyedül is, másokkal is, csak közel sincs erre annyi idő és pénz, mint amennyi kéne.
Nem akarok extra dolgokat. Illetve nyaralni szívesen mennék, de kibírom, hogy nincs rá sok pénz és annyi idő se!
Nekem a nyár azért jó, mert sokkal-sokkal több a szabadidő, mint suliidőben, nincs suli és nincs koránkelés se. Ennyi nekem elég.
A korábban listát író 18/L
Meditálás helyett menj inkább strandra v úszni. Egészségesebb is és ki is mozdulsz. :)
12 évesek szeretnek a strandon vízben hülyülni pl. De idősebbek is olykor.
Szerintem a géppel sincs semmi baj, mert lehet hasznos dolgokat is csinálni rajta!
Semmivel se károsabb, mint a folyamatos csavargás, sőt, sokszor hasznosabb is.
És van, aki jobban ki tud kapcsolódni.
szerintem már hagyj fel a barbizással lassan.
szervezz egy családi nyársalást, vagy barátokkal menjetek kirándulni. nézz recepteket a neten és egy egyszerűbbel akár anyudat is meglepheted.
csinálj nyári nagytakarítást. válogasd ki azokat a ruhákat amiket már nem hordasz. esetleg el is ajándékozhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!