Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a Reader's...

Hogyan lehet a Reader's Digest-nél felmondani egy megrendelést?

Figyelt kérdés

Drága húgom kapott egy Reader's Digest féle 'nyereményjáték' levelet és amikor megnyomta az ottani gombot (előtte mindent bejelölt) akkor ugye megnyomta az IGEN gombot és akkor eszmélt rá, hogy megrendelte 'A természet füvészkertje' című könyvet. Amit viszont mi nem szeretnénk. Most írtam 2 levelet az ügyfélszolgálatra. 1 a megrendelésről és 1 a regisztrációjáról. Egyáltalán szerintetek visszalehet mondani a megrendelésüket a Reader's Digestnél? Úgy hallottam, hogy nagyon erőszakos egy cégecske.

Szóval ilyen gondom van, hogy visszaszeretném mondani a könyv megrendelését. Valami ötlet ehhez?

Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!

2011. jún. 20. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1.nem szabad átvenni a csomagot!

2.Fel kell hívni őket,és töröltetni kell a regisztrációt!

Jó nyomon vagytok,csak ne hagyjátok hogy nyomuljanak,tényleg erőszakosak! :D

2011. jún. 20. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor még arra válaszoljál már nekem légysziii, hogy vevőkódot, hogy a genyóba szerezzek, mert hugicám ugye azt elfelejtette lementeni egyem a szíviiittt, szóval ezt még muszáj vagyok valahogy kideríteni... mert megpróbáltam felhívni őket, de készítse elő vevőkódját - amit a hugi nem írt le se O.o szóval... de azért köszi az infót már ez is valami - idáig még nem írtak vissza bár írtam nekik, hogy a vevőkódot is írják már meg ha lehetséges.
2011. jún. 20. 17:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert ugye ma lett megrendelve - majd holnap megint megpróbálom felhívni őket, és ha sikerül valakivel beszélni akkor megkérem, hogy mondják már meg a vevőkódot aztán meg majd megint visszahívom őket és megpróbálom lemondatni a rendelést meg a regisztrációt. Remélem sikerül, mert a könyv enyhén szólva postával együtt na drága...
2011. jún. 20. 18:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Még valami ha esetleg a könyv megérkeztéig nem tudok vevőkóddal boldogulni meg nem akarják törölni a regit akkor nem kell fizetnem a könyvért? Vagy csak a postát kell meg a visszautaztatását? Szerintetek?
2011. jún. 20. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Tehát! :)

Ne hívd fel őket addig,amíg a könyv úton van!

Ha hozzák,nem kell átvenni,majd a posta visszaküldi!Ha csak bedobják a ládába,nem kell vele foglalkozni,nem lesz következménye,nem kell fizetni,mert nem lesz nyoma az átvételnek.Egy fillért sem kell fizetnetek,mert ezzel elálltok a vételtől!

Ezután kell őket felhívni,általában fenyegetőzve,hogy per lesz,ha nem törölnek a rendszerből azonnal.Valaki regisztrált a nevetekben,stb..Ez mehet pluszban levélben is,de ajánlott formában!Gondolom a regisztrációtok telefonon történt.Ha van még kérdés,jöhet!Remélem így oké lesz,és érthetően írtam. :))

2011. jún. 21. 07:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget :) még nem ma adták fel mondta az ügyfélszolgálatos csaj, mert ma felhívtam őket és elmondtam a problémámat. Interneten volt a megrendelés, mert nyereményjátékkal egybekötve, de mint kiderült ha a NEM gombot nyomta volna húgom akkor csak a nyereményre regizett volna és nem lenne könyves dolog. Mondta, hogy majd jelez az illetékeseknek, de amire ők már kiderítik a rendelést/regisztrációt meg kitörlik meg miegymás addigra a könyv is megfog jönni valószínűleg. Ő is mondta, hogy ha futárral hozzák akkor ne vegyem át, ha ajánlottal akkor meg ne vegyem át a szelvénnyel, mert 10 nap után visszaküldik. Szóval ennyit tudtam kideríteni a mai nap folyamán. Ha nem lesz eredmény a könyvvel kapcsolatban, mert próbálkoznának megint küldeni ugyanazt akkor megint felhívom őket meg miegymás. De nagyon szépen köszönöm a segítséget :) A könyv postaival együtt több, mint 9000 Ft lett volna :S van elég gyógyfüves könyvünk szóval +-ra már nem lenne szükség - legalább intő példa lesz a hugicának is, hogy nem szabad mindenbe belemenni. Köszönöm a segítséget ismét :D
2011. jún. 21. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szívesen! :DD
2011. jún. 21. 16:23
 8/8 anonim válasza:
Szeretném megkérdezni, hogy ez a vevőkód hány számból áll? Sajnos én No-ban kattintottam rá valamire, :( azóta folyamatosan kapom a könyveket. Most az utolsót vissza akarom küldeni. Mit tegyek, hogy ne küldjenek több könyvet?
2012. márc. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!