Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nincs játszótér 14 éven...

Miért nincs játszótér 14 éven felülieknek?

Figyelt kérdés

Sokan pampognak, hogy a kamaszok bemennek a pici gyerekek számára épített, elzárt játszóterekre.

Azért a mostani játszóterek felszerelése érdekesebb, mint a régi "csak-libikóka-van-meg-hinta-az-is-nyikorog".

2011. jún. 20. 09:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor beszól vmi zsémbes hogy miért másztam ide vagy oda, azt mondom hogy én még ovis vagyok, nem látja?

És aztán ugyis elmegy...vagy zsarut hiv de az ilyen meg rohadjon meg.xD

2011. jún. 22. 10:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk az elkerített játszótérre csak a kutyák nem mehetnek be!

A többi játék 100kg-ig használható,szóval nincs korhoz kötve:)

Igaz,van amelyikre rá van írva hogy teherbírás 60 kg de azokon el sem férünk olyan picik...meg ugyan már pénteken este ki melyik gyerek tartózkodik a játszótéren???

Jut eszembe,egy anyuka ránk szólt hogy nem nekünk van kitalálva a játszótér...Valószínűleg azért mert a gyereke elrohant tőle és velünk akart játszani...nagyon cuki volt,kis 1,5-2 éves lehetett :)

Egyébként mi ha bemegyünk egy játszótérre mindig megnézzük a teherbírást és kész...:)

Ezek nagy része ahhoz és nem korhoz van kötve...

2011. jún. 22. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!