Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vannak iskolaszövetségek...

Miért vannak iskolaszövetségek, ha csak 18 éven felülieknek tudnak munkát szervezni?

Figyelt kérdés
Holott 16 éves kortól simán vállalhatna bárki munkát... Még ki is nevetnek, ha elmondom, hogy 17 éves vagyok. Most ha pár hónappal idősebb lennék, mivel lennék jobb?
2010. jún. 27. 18:18
 1/2 anonim válasza:

ugyanez van nálam is..októberben leszek 18 és emiatt idén nyáron nem is tudok dolgozni valószínűleg, mert hiába regisztráltunk az iskolaszövetkezetnél a barátnőimmel, egy csomó papírért rohangáltunk mindenhova, tűdőszűrés, stb.. erre most csak annyit mondtak, hogy majd értesítenek, ha lesz munka, nézzem a honlapot..

nézem is, de kb. csak minden 100-ik munka az, amit 18 éven aluliak is csinálhatnak :S

2010. jún. 27. 18:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Miskolcon még ennyi sincs...majd szólunk úgyis ha lesz valami...szerintem várhatom :) barátnőm aug.-ban tölti a 18at, eddig egyszer hívták, mikor bement az irodába, már nem volt munka...viccesek...nem értem miért vannak..
2010. jún. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!