Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » S. O. S. Tetszik egy fiu de...

S. O. S. Tetszik egy fiu de kicsit nagy a korkülömbség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 12 éves vagyok ( november 30-án 13) és bejön nekem a nővérem évfolyamtársa aki 16 éves. Hétfőn megláttam a nővérem sulijában és megtetszett, én is neki. Aznap délután összejöttünk. Másnap taliztunk suli után, kérdezősködtünk egymásról hogy jobban megismerjük a másikat és akkor kérdezte hogy amúgy hány éves vagyok? Mondtam hogy mennyi. Aztán ő is mondta hogy: "Huhhh...az gáz mert én 16 vagyok!"Azóta nem is láttam. Viszont azon a héten pénteken a nővéremmel üzent hogy szakít! Vajon a korkülömbség miatt? Vagy mégsem tetszem neki? Vagy mi más lehet az oka? Lécci értelmes válaszokat írjatok! Köszi előrre is :)
2011. jún. 19. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
A 16 éves fiú lassacskán már nem csak sétálgatni akar. Te meg máshoz még nagyon fiatal vagy. Ezért dobott.
2011. jún. 19. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Tuti a korkülönbség... hát sajna sztem nagyon nem tehetsz semmit, mert a 16 éves fiuk általában szexuálisan (is) érdeklődnek a lányok felé és 13 éves az még elég fiatal e téren..
2011. jún. 19. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Lécci még írjatok páran! :D
2011. jún. 19. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát elég valószínű, hogy a korkülönbség volt a baj. De egyébként miért nem tudott még annyit se rólad, hogy hány éves vagy:D Érdekes...

Egyébként szerintem igaza van, mert miért várna rád 4 évet (ugye te akkor lennél 16, de lehet, hogy még az is korai lenne, akkor meg még többet.).

Őt már biztos érdekli a szex neked viszont még NAGYON korai lenne, és ezt nyilván ő is tudja. Ha már mindenáron járni akarsz valakivel, akkor keress a saját korosztályodból.

2011. jún. 19. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az a baj hogy a saját korosztályomban a fiuk még éretlenek! :/ Én viszont már tartom magam elég érettnek ahhoz hogy komoly kapcsolatba kezdjek! De komolyan! Én nem csak sétálgatni akarok! De a 13 éves fiuk gyerekesek sajnos :/
2011. aug. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!