Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy tökön rúgott srác teljesen...

Egy tökön rúgott srác teljesen le van fegyverezve?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 20:40
1 2
 11/15 anonim válasza:
ha azon megszentelt helyen okozol testi sértést egy férfin, akkor el leszel átkozva, utána életed végéig a balszerencse fog üldözni, kiátkoz az egyház is, valamint azért van, hogy bántsák...
2011. jún. 23. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem egészen. Ha a srác nem pancser, és agyon akar téged verni, akkor figyelmen kívül hagyja a fájdalmat, és agyonver.

Egy biztos: ha engem rúg tökön egy lány, akkor annak a lánynak rögtön kirepítem néhány fogát.

2011. aug. 7. 23:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kis gizda divatb*zi akkor biztos. De amúgy ott helyben neked véged szerintem.
2012. júl. 15. 17:55
 14/15 anonim válasza:
Ha váratlanul jön, sokkot kaphat az illető, akkor igen. De ha valami jellemes parasztgyerekkel esik meg, könnyen dührohamot kaphat az erős fájdalomtól, és nem lesz könnyű leszedni rólad.
2013. jan. 31. 17:03
 15/15 altec lansing válasza:
Nem illik ezt kihasználni én haverom könyökére estem rá tökkel tesin akkor feküdtem 2 percet és utána is nehézkesen álltam fel és péntekig éreztem az eset szerdán volt... nem lett semmi nagy gáz volt már pár kis dolog is de ha inkább nem akarsz bajt magadnak se neki akkor csak rúgd gyomron akkor nem lesz akkora baja engem is rúgtak gyomron erőből közel sem volt akkora fájdalom mint ha tökön teljes erőből .
2014. ápr. 4. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!