Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy tökön rúgott srác teljesen...

Egy tökön rúgott srác teljesen le van fegyverezve?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 20:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Eléggé ahhoz, hogy te el tudj addig futni.
2011. jún. 19. 20:58
 2/15 A kérdező kommentje:
??
2011. jún. 20. 15:52
 3/15 anonim válasza:
A rúgás erejétől függ :D De csak végszükség esetben illik használni :D
2011. jún. 22. 11:30
 4/15 anonim ***** válasza:

én / special minden pasimtól és kellemetlen férfitől (attól függetlenül hogy ismerem vagy nem) igy szabadultam meg.Tökön rúgtam aztán elmentem.

xD :D

2011. jún. 22. 11:50
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát csak ha jól találod el, azt meg elég nehéz kiszámolni, mivel nem tudod, ő épp hogy hordja... engem is rúgtak már tökön párszor 1x direkt párszor meg véletlenül foci meg ilyesmi közben de 1x se sikerült úgy h totál le lettem volna fegyverezve és semmit nem tudtam volna csinálni...

Btw számomra egy nő addig nő, amíg nem él vissza ezzel. Magyarul ha üt (vagy rúg), akkor onnantől kezdve nem nő, és vissza fogok ütni. Szal számolj ezzel is azért h a srácnak ilyen reakciója lesz és esetleg te jársz rosszul :P

2011. jún. 22. 12:19
 6/15 lediish válasza:
bunkó volt? rugjad csak ! :)).
2011. jún. 22. 13:02
 7/15 anonim válasza:

minden olyan emberrel együttérzek akit tökönrugtak .

MOSTANTÓLLLLLLL MEGALAPÍTOM A KÖLCSÖN KENYÉR VISSZAJÁR NEVEZETŰ KLUBBOT !!!!

2011. jún. 22. 14:25
 8/15 A kérdező kommentje:
ha ott megrúgom akkor a száján köpi ki az ékszereit
2011. jún. 22. 18:03
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát ha nem is köpi ki, de tény, hogy olyan fájdalmat tudnál neki okozni, amit a férfiak nem szoktak elfelejteni.

Tényleg csak a legvégső esetben használd, mert ez nem játék és utána nem is várhatsz "emberi" bánásmódot attól a férfitól...

2011. jún. 22. 23:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja, és ha neadjisten kórházba kerül vele, akkor te meg a börtönbe... nagyon könnyű ott súlyos testi sértést okozni.
2011. jún. 23. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!