Egy tökön rúgott srác teljesen le van fegyverezve?
én / special minden pasimtól és kellemetlen férfitől (attól függetlenül hogy ismerem vagy nem) igy szabadultam meg.Tökön rúgtam aztán elmentem.
xD :D
Hát csak ha jól találod el, azt meg elég nehéz kiszámolni, mivel nem tudod, ő épp hogy hordja... engem is rúgtak már tökön párszor 1x direkt párszor meg véletlenül foci meg ilyesmi közben de 1x se sikerült úgy h totál le lettem volna fegyverezve és semmit nem tudtam volna csinálni...
Btw számomra egy nő addig nő, amíg nem él vissza ezzel. Magyarul ha üt (vagy rúg), akkor onnantől kezdve nem nő, és vissza fogok ütni. Szal számolj ezzel is azért h a srácnak ilyen reakciója lesz és esetleg te jársz rosszul :P
minden olyan emberrel együttérzek akit tökönrugtak .
MOSTANTÓLLLLLLL MEGALAPÍTOM A KÖLCSÖN KENYÉR VISSZAJÁR NEVEZETŰ KLUBBOT !!!!
Hát ha nem is köpi ki, de tény, hogy olyan fájdalmat tudnál neki okozni, amit a férfiak nem szoktak elfelejteni.
Tényleg csak a legvégső esetben használd, mert ez nem játék és utána nem is várhatsz "emberi" bánásmódot attól a férfitól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!