Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy faluban, ha éjszaka...

Egy faluban, ha éjszaka elmegy az áram kik intézkednek először?

Figyelt kérdés
Az áramszolgáltatónak ki szól? Most ment el az áram, pedig még vihar sincs. Remélem hamar visszajön az energia.
2011. jún. 19. 03:16
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

Ha elment az áram, akkor hogyan netezel?!... 8-o

Feküdj le aludni, reggelig visszajön az áram (lehet, hogy most van valahol karbantartás).

2011. jún. 19. 04:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínüleg úgy tud netezni, hogy laptopot használ, akkuról...
2011. jún. 19. 04:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első még nyilván nem hallott laptopról sem mobiltelefonról...

A kérdésedre sajnos nem tudom a választ. Viszont vidéki vagyok és nálunk is elmegy időnként az áram, mégis mindig rendbe szokott jönni max. 2-3 órán belül.

Szerintem reggelre már biztosan rendben lesz.

2011. jún. 19. 04:15
 4/5 anonim ***** válasza:

A lakosok.

Ha csak rövid időre megy el az áram, akkor nem telefonál senki az áramszolgáltatónak.

Ha hosszabb ideig nincs áram, vagy a község egyik részén van, a másikon nincs (nálunk ez gyakran előfordul), akkor a lakosok betelefonálnak az áramszolgáltatónak (rajta van a telefonszámuk a számlán)

Ha a központból meg tudják oldani az áram alá helyezést, akkor hamarabb visszajön az áram, ha ki kell menniük szerelni, akkor csak órák múlva. Pl. ha éjszaka 11-kor megy el és bentről nem tudják megoldani, akkor csak másnap mennek ki szerelni.

2011. jún. 19. 07:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen mobilról netezek:)
2011. jún. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!