Egy faluban, ha éjszaka elmegy az áram kik intézkednek először?
Ha elment az áram, akkor hogyan netezel?!... 8-o
Feküdj le aludni, reggelig visszajön az áram (lehet, hogy most van valahol karbantartás).
Az első még nyilván nem hallott laptopról sem mobiltelefonról...
A kérdésedre sajnos nem tudom a választ. Viszont vidéki vagyok és nálunk is elmegy időnként az áram, mégis mindig rendbe szokott jönni max. 2-3 órán belül.
Szerintem reggelre már biztosan rendben lesz.
A lakosok.
Ha csak rövid időre megy el az áram, akkor nem telefonál senki az áramszolgáltatónak.
Ha hosszabb ideig nincs áram, vagy a község egyik részén van, a másikon nincs (nálunk ez gyakran előfordul), akkor a lakosok betelefonálnak az áramszolgáltatónak (rajta van a telefonszámuk a számlán)
Ha a központból meg tudják oldani az áram alá helyezést, akkor hamarabb visszajön az áram, ha ki kell menniük szerelni, akkor csak órák múlva. Pl. ha éjszaka 11-kor megy el és bentről nem tudják megoldani, akkor csak másnap mennek ki szerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!