Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Igazam van, vagy felfújom?

Igazam van, vagy felfújom?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy van egy barátnőm és megkértem hogy segítsen már eladni egy telefont,hátha az ismerősei közül valakinek kell,közösségin "hirdesse meg"!

Írta hogy persze meghirdeti és egyből rávágta,de tényleg azonnal hogy nekem 35 kell belőle és írta hogy 40ért meghirdeti!

Nem akadtam még annyira ki,amúgy is mondani akartam hogy nekem ennyi kell ha akar tehet rá még egy KEVESET!

Rá egy pár napra írja hogy szólt egy csaj hogy lehet neki kell akkor adjam meg a teló infóit meg hogy akkor mennyi...leírtam az infót,megnéztem a teló árát itt ott és írtam hogy legyen inkább 40!Nagyon kell a pénz és nem adom drágán!Erre szintén azonnal rávágta hogy hát akkor 45-t mond....:O

Ok,nem szóltam semmit,úgy voltam vele hátha lesz olyan aki megveszi...erre napokig semmi majd ír hogy nem jelentkezik a csaj...mondom biztos nem kell neki,adja meg a számát majd felhívom...erre hogy az nem jó mert akkor NEKI nem lesz belőle pénze!:S:S:S

Még erre se szóltam semmit,csak pislogtam nagyokat...erre,kérdeztem hogy végül is mit mondott a csajnak?

Azt mondta 48at mondott neki...:O:O:O:O

mondom 48at?:O:O:O az nagyon sok!

Erre ennyit írt hogy,hát mindegy most már ezt bebukta....

Én lettem olyan ideges!!!!!Nem egy amolyan ismerősöm, hanem a barátnőm tizen éve és hogy lehet ennyire magának való önző dög!Hogy nem is értem mit gondolt...hogy ha én "kimaxolom" az árát és "csak" ennyit kérek érte akkor azt hiszi azt jótékonyságból teszem?Hogy eladhatom én 60ért is ,csak kedvességből fosztom meg magam még 20 ezertől?Vagy mit gondol?És nem az hogy barátnő lévén segítene eladni,hanem a lényeg hogy: Ő JÓL JÁRJON! :| Az egy cseppet sem érdekli hogy én már,vele ellentétben nem anyuci szoknyája mellett ülök,hanem fizetni valóim vannak és nem elbulizni kell a pénz,mint neki....Annyira szarul esett!

Tizenéve barátnőm,de többször is hanyagoltuk egymást már,mert valamivel mindig megbántott!Most utoljára békültem vele ki és tessék...

És reagálom túl vagy igazam van?

27/L

2011. jún. 18. 06:32
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Na hát remélem olvassa még valaki ezt a kérdést,főleg ajánlom az agyoniskolázott válaszolómnak!

Köszi utolsó a jókívánságot,mert Ma megvették a telefont!Nem rég szólt másik barátnőm hogy kell ismerősének!

Megköszöntem nagyon szépen neki a szívességet és kérdeztem a barátnőmet hogyan hálálhatom meg neki!Erre azt mondta "áááá,ugyan már,szívesség volt,max megcsinálod majd egyszer szépre a körmöm!:)"

Mondom biztos?Azt mondta természetesen!Még neki is lehet szüksége az én segítségemre...

Na akkor biztos ő a naiv barom mert nem kért pénzt,ugye?És tényleg a...hogy is fogalmaztál?LELEMÉNYES barátnőmre tényleg irigy vagyok mert hallod ezt a leleményességet tanítani kéne még pedig ezzel a címszóval : "HOGYAN LEGYÜNK OLYAN LELEMÉNYESEK HOGY KIÍRJUNK KÉT TŐMONDATOT A PROFILOLDALUNKRA ÉS VÁRUNK HOGY VALAKI RÁNK ÍRJON"!

aztaaaaaaaaaaaaa.....azonnal egyetem kell hozzá!:)

És igen,mivel már leírtam hogy ő elbulizni akarta a pénzt,nekem meg számlákra kell ezért igen k*rva nagy probléma ha rátesz!És őszerinte nem ÉN buktam az üzletet hanem Ő!De olvasni,meg szöveg érteni majd megtanulsz!:)A srác aki megvette a telót végül 40et adott!Azt mondta nagyon korrekt ár volt,de 40-nél nagyon nem adott volna többet érte...és meg is értem mert mindenhol megnéztem a telefon árát!!

És azzal volt bajom hogy a kedves barátosnőmnek egyből a saját zsebe jutott eszébe....pffff!Tényleg amúgy ebből a szemszögből marha leleményes hogy a BARÁTI szívességen hogy bír hasznot húzni!Gratulálok Utolsó,neked is k*rva sok barátod lehet ha te is ezt csinálod velük!

Na de mindegy!Kössz hogy meghoztad a szerencsémet és elkelt a teló!;)

2011. jún. 21. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!