Ha valaki felakasztja magát, az rögtön meghal, vagy pár percig szenved?
-.-
nem szoktad nézni a filmekben , hogy még szenvednek?
egy esetben azonban nem szenvednek, hanem rögtön meghalnak, akkor ha kitörik a nyak.
A hagyományos akasztásnál rendszerint az a cél egyénként, hogy rögtön kitörjön a nyak az esésnél. Így a "leghumánusabb". Amatőr hóhérnál történik csak meg hogy még fuldokol az áldozat, esetleg elméretezik az esés hosszát és a feje is leszakad.
Ajánlom olvasd el a Wiki cikkét az akasztás módozatairól:
Önmagad felakasztásánál épp olyan körültekintően kell eljárnod a kötél és az esés hossza megválasztásánál. A hóhérság nem véletlenül létező szakma, képzetlenül otthon ne próbálkozz ilyesmivel! Fájdalmas halál, esetleg túlélés komoly nyaksérüléssel vagy agykárosodással lehet a vége.
Ha egy székről ugrasz le akkor szenvedsz, ha az első emeletről akkor rögtön meghalsz ;)
(természetesen az egy métert nem a minimumra értettem a halálhoz, csak ez jutott eszembe)
na má' össze-vissza beszélek :D :DD
úgy értettem, hogy "az egy emeletet nem a minimumra értettem a halálhoz...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!