Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen képet vennétek?

Milyen képet vennétek?

Figyelt kérdés

Szijjasztok

szeretek rajzolni nagyon és van tehetségem is hozzá egy kevés...

elszeretnék adni képeket csak úgy szeretném hogy az ügyfél megmondaná hogy mit kér

nem tudtok ilyen oldalakat?

vagy esetleg nincs aki szeretne képet?

2011. jún. 16. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
én tájképekkel kezdeném.Szinesen,élethüen.Vagy rajzold el Magyarország nevezetes helyeit.Az is szép lenne.
2011. jún. 16. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
de én szivesen vennék egy olyan képet,ami angyalokat felhőkön és hattyukat a folyóban ábrázol.Vagy amin kisbabák vannak szárnyakkal:)Nekem ez bejön.
2011. jún. 16. 23:06
 3/5 JLlompi ***** válasza:
te idefigyelj rajzód le nekem a három dagatt aranykölkömet me' ha nem te itt olyan bajok lesznek viccet férretéve valami kemény kép jó lenne a nappalimba ami sugározza aztot hogy kemény vagyok
2011. jún. 16. 23:18
 4/5 A kérdező kommentje:

hm.. rendeb van máris előttem vannak a képek majd megcsinálom ha lesz időm...(bocsi nem voltam gépközelben)

amúgy utolsó kommentelő..ez attól is függ hogy számodra mi a keménység...valakinek a tetkós fazonok...vagy kígyók...vagy a mountain bike meg a gördeszka jelenti a keménységet

2011. jún. 18. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:
rendben*
2011. jún. 18. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!