Másfél éve vagyunk eggyütt a párommal de kb 4 hónapja felbukkant a szomszédlány. Az a jó hogy a párom őszinte de nem vagyon benne bisztos hogy elmondaná ha lenne köztük valami vagy akár egy kaland is megtörtént volna!! Először csak szomszéd lány volt összefutottunk beszéltunk miujság van stb mondta a párom.!! pár napra rá szülinapi bulit tartott amire persze a párom meghívta engem nem pedig tudta hogy vagyok neki és megkérte hogy válogassanak már zenét persze eggyütt. kb 2 hétre rá érdekes módon elromlott a számítógépe és megkérte a barátom hogy hagy mennyen el hozzá csak meg akar nézni a gépen valamit mert eltünt a fényképezőgépe és géphez kell jutnia hát mint "jó szomszéd" a párom megengedte és ez rendszeressé vált utánna már napi szinten ment át 3 héten keresztül. Éreztem hogy valamit tennem kell mert egyre többet veszekedtünk miatta így megszereztem a számát és elmagyaráztam neki szépen finoman a helyzetet nem akarom hogy átjárjon erre ő persze megértem semmi gond.Ez ennyibe is maradt de most kéthete rájöttem hogy eggyütt voltak a strandon a párom ezt is elmondta de a csaj nem haggya békén a párom meg nem veszi észre hogy szép lassan belesétál a csabdájába.Vajon mi lesz a következő?? Mit tegyek kérlek segítsetek!!!!!???? próbáljatok komolyan válaszolni nagyon kell a segítség mert lassan már elveszítem annyit veszekszünk!
2011. jún. 16. 11:19
1/7 anonim válasza:
Én pl kikaparnám a csaj szemét, nekem aztán tuti semmilyen ri...nc nem mászik bele a kapcsolatomba a pasiddal meg jó lenne ha megbeszélnéd hogy ez neked elég kellemetlen és esetleg felhívhatnád a pasid figyelmét arra hogy fordított esetben ő sem igazán örülne ha hozzád folyamatosan átjárna egy pasi a szomszédból mindenféle ürüggyel. Vagy csábítsd el újra a pasidat mert neki ezek szerint most kicsit érdekesebb lett ez az új lány úgy hogy hajrá és kapd össze magad, nő vagy okos vagy megtudod csinálni! Csak bízz magadban, ez a titka.
2011. jún. 16. 14:05
2/7 A kérdező kommentje:
Az a bj hogy nem lehet ezt megbeszélni a barátommal mert akkor egyből az van mert nem bízom benne meg őneki nemkell ő csak engem szeret neki csak én kellek. Nem akarom hogy tudjon róla csak szépen lassan de bisztosan ki akarom iktatni a kapcsolatunkból ezt a kis k... vát. nem barátommal van baj hannem hogy a csaj nem hagya békén!!
2011. jún. 16. 17:44
3/7 anonim válasza:
Taposd ki a belét!
2011. jún. 21. 00:29
4/7 anonim válasza:
Szia!
Én azt javaslom, hogy a pasiddal semmiképp ne veszekedj. Beszéljétek meg szépen, próbálj meg semmiképp nem kiborulni. Amikor visszakérdez, hogy "Miért, nem bízol bennem?", akkor mondd meg neki, hogy őbenne bízol, de a csajban nem. És tedd hozzá, amit az első hozzászóló is írt, hogy ő sem örülne neki, ha egy pasi legyeskedne körülötted, és Te mindenféle közös programokra mennél vele, a pasid nélkül. Szerintem az is elég rossz fényt vet a barátodra, hogy ő elmegy a csajjal mindenhova kettesben. Pl. ha a buliba Téged nem hívott a csaj, csak a pasid, akkor úgy illett volna, hogy el sem megy nélküled.
Plusz ismét beszél a csajjal. Legyen kedves ne tegye tönkre a kapcsolatotokat.
manju
2011. jún. 21. 08:58
5/7 A kérdező kommentje:
A párom nem ment el a buliba meg még az elején nem nnagyon akarta hogy átjárjon meg stb csak egyre jobban megkedvelték egymást és a végén már strandon voltak együtt!!! Beszéltem a barátommal és megfogadta hogy soha többet nem megy vele sehova és nme foglalkozik vele és kerülni fogja a társaságát. Hát meglátjuk mi lesz belőle. A csajjal meg hiába beszélek értelmesen ennek nem ér a szép szó már rényreg azon gondolkodom hogy nyomatékosítom a mondanivalóm. Nagy szépen köszönöm a tanácsokat mindenkinek. Nagyon aranyosak vagytok.
2011. jún. 21. 14:41
6/7 anonim válasza:
De jó! :-) Örülök, hogy végül is a barátod nem ment el a buliba nélküled. Lehet, hogy gyerekesnek tűnik, és nem is tudom, hogy hány évesek vagytok, de ha a csajszi nem hagyja abba a dolgot még így sem, talán érdemes lenne beszélni a szüleivel. Nem vádolni semmivel, (mert az igazat talán el sem hinnék) csak megkérni őket, hogy próbáljanak vele beszélni, mert Nektek ez így nagyon kellemetlen. Sok sikert!
manju
2011. jún. 21. 15:32
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem szivesen beszélnék a szüleivel az apját nem ismerem az állítólag nem lakik velük az anyát meg csak látésból ismerem. Meg mit mondanák az anyának ??? am én 18 a barátom meg 24 a csaj meg azthiszem 17 éves szerintem elég felnőttek vagyunk már és megy ez szülő nélkül is. köszi hogy írtál!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!