Az emberek többsége rasszista (cigányokkal szemben)?
Az emberek többsége sajnos az, valóban.
Nekem közöm sincs a cigányokhoz, mégsem utálom őket. Na jó, a léhűtő férgeket nyilván igen, de tudom, hogy van kivétel is. Volt szerencsém néhányhoz.
Summa summarum: nem bőrszín alapján ítélek - az emberek zömével ellentétben.
Igen, az, de joggal. Sajnos az itt élő cigány közösség hatalmas része alulművelt, helyes viselkedésre képtelen, még nem találtuk ki, hogy hogyan integráljuk őket úgy, hogy közben a mi életünk se romoljon el, ne süllyedjünk le a legrosszabb szintre velük együtt, stb.
Pedig szükség lenne az integrációjukra. A többség nem tanul tovább, nagy rész el sem végezte a középiskolát. Ők jó munkaerőt jelentenének azokon a helyeken, ahol hiány van munkásokból.
Akiket igazán sajnálok, azok mi vagyunk, akiknek az egyelőre integrálódni képtelen cigány ember rontja az életesélyeit, akiket pedig még jobban sajnálok, azok azok a cigányok, akik már integrálódtak, de szembe kell nézniük a hátrányos megkülönböztetéssel. Találkoztam már ilyen cigánnyal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!