Mit jelent az, hogy valaki "troll" vagy "trollkodik"?
Figyelt kérdés
A gyermekeim elég sűrűn használják ezt a szót egymásra, szeretném tudni, hogy ez mit jelent. Annyit elárultak, hogy egy internetes vicc, de pontosan mik ezek a szavak? Láttam képregényeket, de nem láttam értelmét. Segítsetek kérlek.2011. jún. 15. 07:30
11/20 anonim válasza:
Én a Troll meg az Orc fogalmát a World Of Warcraftból ismerem az 1 faj az adott játékban de bovliak.
12/20 CODE3 válasza:
Szemben a vandállal, aki az olvasókat próbálja akadályozni a fórumok használatában, a troll olyasvalaki, aki a szerkesztőket, adminisztrátorokat, fejlesztőket és a közösség egyéb tagjait próbálja akadályozni, méghozzá szándékosan, előre megfontolt módon. (Más szóval a vandál az enciklopédiát támadja, a troll a közösséget.) Tudatosan felrúgja a közösségi normákat.
Gyakorlatilag szándékos rosszalkodást jelent az internetes közösségekben.
13/20 anonim válasza:
A trolkodás azt jelenti hogy valakit megszivatnak. PL: kiteszik eléd a lábadat hogy elbotoljál vagy elveszik a wc papírt hogy ne tud kitörölni a luxidat meg ilyenek
15/20 anonim válasza:
Gyakorlatilag tulzott viccelödés a gyerekek sokszor csinálják ezt mert vicces :DDD vagyis kiszurtok egymással a vicckedvéért.
16/20 anonim válasza:
én ma trollkodtam a haverommal :D irtunk németül és kötekedtünk németül idegen emberekkel a transformice ba és be is vették XDDDD
17/20 vilkviktor válasza:
Tehát felingerlés?Illetve egy közösségen belül ZAVARKELTÉS?
19/20 anonim válasza:
A trollkodás körülbelül számomra olyan mintha valamire azt mondják hogy kakukktojás. Például egy képen vannak többen mindegy felé néz és mondjuk mosolyog, csak az egyikük néz ellenkező irányba, kinyújtja a nyelvét és lóg ki a sorból vagyis ő a kakukktojás tehát ő az aki trollkodik
20/20 anonim válasza:
Egy nagyon jó példa a királyi családban amikor fontos esemény van mindenki komoly arccal feszülten figyeli, kivéve a legkisebb trónörököst aki szét trollkodja a ezt a komoly eseményt a viselkedésével. De mégis azt mondjuk rá hogy imádni való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!