Ki szeret TROLL-kodni?
Hát hogyne!
Imádom amikor hőbörögnek egy kis viccen vagy ironián
Kérdező, te csak egy humortalan, mocskos szájú kisköc sög gyerek vagy. Ha trollkodni akarsz, akkor előbb egy évig figyeld a nagyokat.
Egy vérbeli troll nem fröcsög, nem akar mindenáron menőzni. Mielőtt még egy ilyen semmitmondó szöveget leírnál, még játssz egy kicsit azzal, ami hozzádnőtt.
Nah végre egy nagyobb kaliberrel tüzelnek, pontosan ilyet kerestem. Be kell valljam nem vagyok jó trollkodásban, értelmem más irányba fordítom inkább, bár eme tényleg lényegretörő, mégis burkoltan a halál f***ára küldő kommenteddel megmutattad, hogy ez egy igen összetett és kemény foglalkozás. Azzal is tisztában vagyok, hogy régi, túlhasznált szöveget eresztettem el, ennyire telik.
Azért azt hozzátenném, hogy némileg azért beleszaladtál, mivel trollra vadásztam épp. Mindig megmosolyogtat munkásságotok, de komolyan, a sok nyomi 1 kaptafa fórumozók között, csak kevés ilyen gyöngyszem van, maximális tisztelet. Tajparasztnak születni kell!!! néha 1-2 emberrel szemben kölcsönkérném tehetséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!