Mit kapnál magadhoz, ha pl. egy várható katasztrófa miatt nagyon gyorsan el kellene hagyni az otthonod, vagy munkahelyed?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen már volt bombariadó.A rendőrség felszólítására rohanni kellett ki az épületből.(sok-sok emeletről)A legmelegebb nyári napon az épülettől a rendőrség által legbiztonságosabb távolságban vártuk,hogy mikor mehetünk vissza.Sem egy korty víz,sem mobil,sem pénztárca. Ijesztő volt.Sokszor gondolkodtam azon,hogyha az otthonomat kellene azonnal elhagyni, mi lenne az a legfontosabb dolog, amit felkapnék.2009. márc. 22. 12:04
1/14 anonim válasza:
a legeslegfontosabb? Ha bármi lehetne akkor felkapnám a kutyám, és rohannék, a nővéremnek a kezébe nyomnám a macskám és ennyi. Ha tárgy, akkor valószínűleg a kispárnám (hülyén hangzik), de kiskoromtól fogva velem volt. Esetleg még talán az a kis zsebpénzem ami a polcon egy dobozban van. Más nem igazán "mozdítható" a szobámban.
2/14 anonim válasza:
Én tuti hogy egyből fel kapnám a cicámat és rohannék.Más nem igazán vinnék talán egy kis pénzt az annyi.
3/14 anonim válasza:
Hörcsög (ha van időm kiszedem a ketrecből), a mikulásvirágom (ez az egyetlen ami túlélte a karácsonyt, a többi mind elpusztult), pénztárca, telefon.
4/14 anonim válasza:
A 6 hónapos kisfiamat. Minden más pótolható...
5/14 anonim válasza:
A macskámat! Meg vannak apró tárgyaim, úgy, mint egy ajándék arany nyaklánc például, gyerekrajzok, meg ilyesmi "jelentéktelen" dolgok, amik sokat jelentenek, ezeket is vinném, ha lenne időm és nem pánikolnék be nagyon.
6/14 anonim válasza:
Nekem is egyből a kiskutyám jutott eszembe. Tény, hogy ha odaveszne, majdnem minden cuccomat sajnálnám, a könyveimet meg pláne, de abban az esetben nem ezek lennének a legfontosabbak. Mindent meg úgyse tudok menteni, úgyhogy egyértelműen a kutyám. Meg a macska
7/14 anonim válasza:
14:44!
A gyerekrajzokat screnneld be a számítógépre és írd ki cd-re. Ha katasztrófa van, csak megfogod a cd-t és szaladsz amerrel látsz. :D =]
8/14 anonim válasza:
a nyuszim és az alap irataim, hogy legalább az után ne kelljen járni
9/14 anonim válasza:
Én pl a fontosabb irataimat vinném(egészségügyi kártya,személyazonossági,születési papirok...).Ja és még a mobilomat,na meg pénzt.
10/14 anonim válasza:
Pénztárca, dugipénz, kocsikulcs, vagy esetleg kocsi(ha a házból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!