Mi lesz a paksi atomerőmű bővítésével, a Japán katasztrófa után?
Elso: nem hallottad hogy most rengeteg atomeromuves fejlesztest leallitanak a vilagban.
Am nagyon remelem a mineket nem, mondjuk reszemrol erre utal az hogy nagyon mutogattak a paksi atomeromuvet hogy mennyire strapabiro tampillerei stb. Vannak es hogy kibirna egy 6,5-os ereje foldrengest.
Rem ezzel probaltak erzekeltet i h eszuk agaban sincs lemondani az uj blokkrol.
Sztem is huleseg lenne leallitani a fejlesztest, mindn veszelyes ha nem tartjak be az eloirasokat!
Azt írták az újságok és azt mondták a hírekben is, hogy a paksi atomerőmű a legszigorúbb előírásoknak is megfelel. Még egy 6,5 erősségű földrengésnek is ellenáll, ami Magyarországon még nem volt (legalábbis amióta ember él eme tájon).
Szóval semmi nem lesz vele.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-15 16:18
voltam.
Most néztem a híradót.
Háhá, igazam volt, úgy tudtam hogy azért keménykednek, hogy milyen jó és biztonságos mert Japán ellenére bővíteni szeretnék.
Támogatom! Okosak. Nem leszünk legalább energetikailag kiszolgáltatva más országoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!