Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezzel az angol tudással érek...

Ezzel az angol tudással érek valamit külföldön?

Figyelt kérdés
Ha tudom az angol szavakat de nem tudom őket mondatba foglalni csak a szavakat sorrendbe mondom ki.Attól megértenének Londonban ? Meg tudok pár alap kifejezést
2011. jún. 12. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyjából megértenének,akkor is ha kézzel-lábbal magyarázod el nekik.Mondjuk azért nem ártana ha egy kicsit jobban megtanulnád a nyelvet.
2011. jún. 12. 15:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak még a szavakat sem tudom annyira.Nem tudok sok szót csak 20-25 szót tudok még.De még van 3 évem
2011. jún. 12. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Azalatt az idő alatt profi is lehet belőled.
2011. jún. 12. 15:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Sztem nem mert nincs pénzem angoltanárra.15/f

És suliba alig tanítanak valamit angolon.

2011. jún. 12. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:

nézz filmet angolul,magyar felirattal és az angol zeneszövegeknek nézz magyar fordítást,és olvasgasd:D

bennem így egész sok minden maradt meg,pedig eddig 1 angolórám sem volt,csak 2 év múlva kezdem el az angolt sajnos:/

sok sikert:D

am 15/L

2011. jún. 12. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Én vagy 3x megnéztem az összes Gyűrűk Ura részt angol felirattal, és nagyon sokat tanultam. Ez most komoly, ha szeretsz filmet nézni, angol felirattal nézd, nagyon sokat tanulhatsz belőle, egy filmből akár 50 szót is, na meg a nyelvtant. (csak viszonyításképpen:D)
2011. jún. 12. 20:39
 7/7 anonim válasza:
Csak annyi hogy vegyél egy angol szótárat nem kerül sokba megtanulod naggyából vagy átolvasod egy jó párszor a 3 év alatt és nagyon sokat megtanulsz belőle ;) főleg ha utána csak magyarul olvasod és próbálod elmondani a szavakat angolul.
2011. jún. 13. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!