Milyen vicces vezetéknevű embereket ismersz?
Figyelt kérdés
Olyat írjatok csak lécci akit tényleg ismertek és nem kitaláltat, meg NE a Pum Pált stb-it...
Én Pl.: Puncza, Gőgös, Fintor...
2009. márc. 21. 09:44
51/66 anonim válasza:
Tökös, Vég, Kandisz, Csintalan, Sajtos
54/66 anonim válasza:
Ondó,
egyik osztály társamnak az volt a neve, hogy
Cs. Análosi Péter (a cs. nem tudom, már, hogy mi volt.. valami hülye neve volt azt tudom)
56/66 anonim válasza:
Kövér, Soós (Sós), Bancsó, Darab, Boros, Harkály, Túrós, Szvitacs, Szlávik, Csige
57/66 anonim válasza:
Nemoda Buda Örsöt én is ismerek :D
ilyet is ismertem: Bhél Flóra
58/66 anonim válasza:
Szopka Péter
György György
...xD
Szőr Gergő...
59/66 anonim válasza:
Ezek nagyon jók,én már könnyesre röhögtem magamat rajtuk :D Legjobb a Végh Béla. xD Amúgy én ismertem egy lányt akit Mezzei Virágnak hivtak.
60/66 anonim válasza:
Beviz Elekről és Kasza Blankáról én is hallottam.
Barátom vezetékneve Seres,de az még nem olyan durva.
Az Égető Napsugár viszont tényleg ciki,meg a Zöld Mentától is kiakadtam 5 éve,amikor láttam a középsulis felvettek listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!