Milyen vicces vezetéknevű embereket ismersz?
Olyat írjatok csak lécci akit tényleg ismertek és nem kitaláltat, meg NE a Pum Pált stb-it...
Én Pl.: Puncza, Gőgös, Fintor...
a műkorcsolyázó az Anette Pötcsh volt :D
én ismerek olyat h Darabos Barna xD
Furcsa nevekről számolt be régen a Friderikusz-showban. Például az orvosi rendelő várótermében az asszisztensnő az ajtóban meglátta a papíron a furcsa nevet, köszörülte a torkát kínjában és kimondta: Ondó László, a várakozó betegek nem kis derültségére.
A hivatali ügyintézésnél mindig volt félreértés, a hivatalnok türelmét kikezdte, mivel sokadszorra megkérdezte az apát és fiát, mi a neve, a válasz ugyanaz jött: Nemoda Buda.
Végh (Béláné)
Zsíros
Sovány ( a név gazdája nagyon kövér)
Rákos
Zeller
Pina Bausch/ cseh cigány énekesnő
Agripina/Nero anyja
"a műkorcsolyázó az Anette Pötcsh volt :D "
Egyszer az egyik sportriporter be is mondta, h nézzétek hogy megnőtt kis Pötcsh tavaly óta. :))))
A Brazil válogatottban meg volt régebben Silva meg Káká nevű ember is. Még középsuliban néztük a foci VB-t mikorvalaki benyögte, h ez a Káká mekkora egy szar. :))
Van egy holland kapus is, akit Van Der Sarnak hívnak, olyan poént is hallottam már, h te a hollandoknak nincs kapusuk? Van de(r) Sar.
A másik vicces vezetéknév Hajas és van egy ilyen vezetéknevű mesterfodrász, és nem művészneve meg nem megváltoztatta tényleg ez a neve.
Pálinkásné Sörös Ildikó
létező személy /a Zvacknál dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!