Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS! Tanítók fújatni akarnak...

SOS! Tanítók fújatni akarnak osztálykiránduláson! Mi meg beb*szni. Ötletek?

Figyelt kérdés

Azt mondták alkoholszonda lesz. Remélem csak beszélnek. Ha nem, tudtok valami tuti módszert a szonda becsapására?

Bármilyen egyéb tanácsot is fogadok, tapasztalatot... Bármit. Köszi

2011. jún. 8. 17:26
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Fog a faszom drogozni!
2011. jún. 12. 11:17
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy szondáztatni fog szerintem csak ijeszteget titeket.De ha mégis abban az esteben:

1.megoldás:ne igyatok(hátránya hogy szar)

2.megoldás:mentolos cukorka(hátránya hogy nem mindig működik)

3.megoldás:leitatni a tanárt (elég húzós)

4.megoldás:ellopni a szondát:)

5.megoldás:mostanába szokás hogy tampont áztatnak alkoholba és a lányok oda teszik ahova kell,a fiúk meg a seggükbe.De ez NAGYON NEM AJÁNLOTT SOK FERTŐZÉST KAPHATSZ EL!!!!!!és játék közbe am is érdekes lenne hogy várj felteszek egy tampont:D

6.megoldás:(szerintem ez a legjobb)visztek konyakos meggyet hogy legyen mire ráfogni

2011. jún. 12. 13:00
 23/25 A kérdező kommentje:

A hatos pont tetszik :D Na látom te jártas vagy :D:D Tampont inkább kihagyom...

Amúgy nagyon köszi.

2011. jún. 12. 16:28
 24/25 anonim válasza:
36%
azért ne haragudj már, de ha nem vagy nagykorú, akkor sztem ne iszogassál alkoholt, mert az nem tesz túl jót a szervezetedenk, amúgy meg az a menő, ha berúgtok? kétlem...
2013. júl. 5. 13:26
 25/25 anonim ***** válasza:
sikeresen válaszoltál egy 2 éves kérdésre :D
2013. júl. 5. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!