Ajánlanátok jó könyveket? 12/f
Ajánlanám a Jég és a tűz dala regénysorozatot, marha jó történelmi fantasy. Nem kis olvasmány 900-1200 oldalasak az eddig megjelent könyvek, (4) illetve nem sokára jelenik meg az 5. végre. Az se lesz kevesebb 1200 oldalnál (remélem is). Tényleg csak ajánlani tudom, nekem főleg az tetszik benne, hogy nagyon kicsi a hangsúly a fantasy vonásokon és éppen ez teszi korrekté, (nincsenek benne hiperszuper ész nélkül lövöldöző szupermágusoknál akik mindent tudnak,), noha hanyagolva sincs teljes mértékben. Az író szerint felnőtteknek íródott, szal van benne egykét dolog, harc, vér, nők 8-). Eddig az összes részt elolvastam nagyon várom a folytatást. Mellesleg most készült az első könyvből sorozat http://www.youtube.com/watch?v=8ixEWrTLiZg itt a link a trailerhez remélem meghozza a kedved a könyvhöz. Valóban korrekt, reális, és mérhetetlenül izgalmas olvasmány.
Találtam egy pdf-t az első könyvről, érdemes elolvasni a prológust, de mindenképp ajánlom eredetiben! :)
Köszönöm mindenkinek!
Leginkább 19:56 és 20:56 ajánlata tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!