Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyen eset történt már veletek?

Ilyen eset történt már veletek?

Figyelt kérdés

A minap miután hazavittem a barátnőmet(ez péntek este éjfél körül lehetett) ahogy jöttem kocsival hazafele, a falujától követett valaki. Feltünt hogy az illető "reflektorozik", de nem álltam meg. Először azt hittem hogy valami ismerős, így nem gondoltam rosszra. Gondoltam beugrok a tescoba, majd mikor leparkoltam megállt melletem, akkor már tudtam hogy követ, csak azt nem tudtam miért. Kiszállt egy számomra teljesen idegen ember. Nagy mercédes az az amolyan pénzes kocsi, egy üzletembernek öltözött férfvel. Nekem állt hogy én Őt minek követem, mondjam meg a nevem, és hogy hol lakom, meg hogy Ő felírja a rendszámom. Ott fenyegetőzött hogy szétveri a fejem stb... nagyon paraszt volt. Majd miután közöltem vele hogy nem is ismerem magát, otthagytam és bementem vásárolni. Kijövök látom hogy a kocsijával elállta az utam, és nem tudtam kiállni a parkolóból. Továbbra is követelte hogy mondjam meg hol lakom és hogy hívnak, fenyegetett hogy van fogalmam nekem hogy Ő ki, beveri a képem stb. Ekkor már ideg voltam. Mivel nem bíztam benne, nem tudtam ki ő mi ő, mondtam neki hogy hívjuk ki a rendőrséget. Hálistennek arra járőrözött egy rendőrautó. Kértem tőlük segítséget. Felvették az adataimat, ahogy az övét is stb... végül nem tett ellenem feljelentést, én sem ellene.

Ti ilyen helyzet ben megmondtátok volna az adataitokat?... nem tünt "átlagembernek", fenyegetett, a semmiből is került a hátam mögé, az egész helyzet nagyon gyanús volt, ezért nem mondtam meg neki hogy ki vagyok, hol lakom. A mai világban ki tudja...nem akartam hogy zaklasson, fenyegessen a későbbiekben ok nélkül.. stb.

2011. jún. 4. 14:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is rendőrt hívtam volna. Az egyetlen értelmes megoldás.Esetleg a Tescos biztonsági őröket, ha nem jött volna a rendőrség.
2011. jún. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!