Van más is rajtam kívül aki egyáltalán nem iszik?
Figyelt kérdés
Mindig kinéznek engem emiatt, hogy miért nem iszom soha semmit, de egyszerűen nincs rá igényem.2011. jún. 2. 20:41
1/10 Floppy válasza:
Nagyon ki lehetsz akkor már száradva :)
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért alkoholra gondoltam.
2011. jún. 2. 20:47
4/10 anonim válasza:
Én sem szoktam alkoholizálni szóval nem vagy egyedül :D
5/10 anonim válasza:
Akkor már vagyunk egy páran, én sem szoktam! :D
6/10 anonim válasza:
Én max évi 3-szor.Egyedül soha.Ha itt lenne valami pia akkor tuti nem innám meg egyedül,nagyon szánalmas lenne.Csak buliba,de akkor sem hányásig.
7/10 anonim válasza:
Akik lenéznek emiatt azokkal érdemes megszakítani a barátságot, ismeretséget. Az én társaságomban van aki iszik, van aki dohányzik, van aki egyiket se veti meg, viszont olyanok is vannak akik se nem isznak se nem cigiznek. De nem hogy tiszteletben tartjuk, teljesen meg is értjük és nem erőltetjük nekik. Mégse nézzük le őket.
Találj olyan barátságokat ahol az embereknek nem az számít iszol-e vagy sem.
18/l
8/10 anonim válasza:
Én 2szer ittam komolyabban összvissz... azon kívül csak szilveszterkor.
9/10 anonim válasza:
Mármint 1 pohár pezsgöt szilveszterkor. Nem szeretem az alkoholt igazán..
10/10 anonim válasza:
Pezsgő szilveszterkor és nagyon ritkán egy pohár sör. De többet én sem iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!