Számodra mi az, ami miatt érdemes élned?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 19:09
12/18 anonim válasza:
Most még én se tudom.
Ha külföldön fogok dolgozni akkor tudni fogom hogy nem hiába dolgozok mert nem csak hogy megélek hanem még félre is teszek pénzt.
13/18 anonim válasza:
utolsó: szóval szerinted a pénz miatt érdemes?
14/18 anonim válasza:
ajj, túl sok köztetek a szűklátókörű...
16/18 anonim válasza:
te döntöd el, hohgy egyetértesz-e azzal, amit mondtam, ez csakaz én véleményem, de sztem nem olvastad el az én válszomat, azaz a ku.rva hosszú...:D
17/18 anonim válasza:
hát igen az igaz hogy nem olvastam el :D de majd akkor elolvasom, de már ma nem mert megyek aludni :D
egyébként én erről azt gondolom, hogy mindenki maga dönti el, hogy miért érdemes élni, az a lényeg, hogy legyen valami.:)
18/18 anonim válasza:
na tessék, ha elolvasod, akkor rájössz hogy kb ugyanezt akarom mondani:D végre valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!