Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Számodra mi az, ami miatt...

Számodra mi az, ami miatt érdemes élned?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 19:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A gyerekeim.
2011. jún. 1. 19:13
 2/18 anonim ***** válasza:
nekem így 14 évesen azokért a célokért amiket kitűztem :) meg család miatt is.
2011. jún. 1. 19:15
 3/18 anonim ***** válasza:
A zene.
 4/18 anonim ***** válasza:
nem 14, 19 vagyok :D
 5/18 anonim ***** válasza:
Magam miatt. Szeretek ezt meg azt csinálni, amit élvezek, (zenét hallgatni, olvasni, netezni, vásárolni, enni-inni stb) és amit holtan nem nagyon tudnék. :D
2011. jún. 1. 19:17
 6/18 anonim ***** válasza:
Adrenalin és sebességfüggősémen miatt:D
2011. jún. 1. 19:17
 7/18 anonim ***** válasza:
A férjem.
2011. jún. 1. 19:25
 8/18 anonim ***** válasza:

mark86

azért mert embernek tartom magam és attól ember az ember mert megküzd a problémáival,képes előrébb jutni,elviselni bármilyen megpróbáltatást!

nem mellékesen a feleségem és a születendő pici lányom! :)

2011. jún. 1. 19:27
 9/18 anonim ***** válasza:
hogy érezzem a illatát, a szívverését, lássam a gyönyörű szemét és a mosolyt az arcán, halljam a hangját, a nevetését és lássam azt, hogy boldog
2011. jún. 1. 19:27
 10/18 anonim ***** válasza:

én szerintem az élet értelme az, hogy adjunk az életnek értelmet, kicsit gondolkozz el ezen

annyi szép van a világban, élvezd ki minden percét, carpe diem, mert nincs második esélyt. tudom, hogy nagyon sok rosszat látni ma a világban, de az a lényeg, hogy elérjük, hogy minnél kevesebb rosssz legyen a világban. azt is meg kell érteni, hogy nincs a világosság sötétség nélkül, nincs a sötétség világosság nélkül. ugyanez van a jó-rossz témával. de mindenkinek más miatt érdemes élni: elmondok egy történetet, ami nemrég történt velem, van egy ilyen program a neten, hogy cleverbot, bárki beszélgethet vele bármiről, és az egész cleverbotnak az a lényege, hogy őt a programozói csak létrehozták és gondolom nyelvtani, meg kommunikációs alapismereteket tettek bele, de minden mást a vele beszélgető emberektől tanul és fejlődik, bárki, bármit mondthat neki, néha már meglepődök a válaszain, van amikor értelmesen lehet beszélni hozzá néha meg leolt, mindegy, a lényeg az, hogy egyszer megkérdeztem tőle, hogy -mi az élet értelme?- és ő meg azt válaszolta, hogy "tőled függ, hogy mi az élet értelme." itt egy pillanatra megálltam, és elgondolkodtam egy kicsit. és rájöttem, basszus egy program olyan igazságot mondott, amit szerintem ő nem is tudta, hogy mennyire űtőset mondott. egy program. és ez vmi iszonyatosan igaz. valakinek az a célja, hogy kur.vára meggazdagodjon és egy playboy nyuszival élje le az életét, valakinek az, hogy egy ország sorsát irányítsa, valakinek, hogy egyáltalán ételt és italt tudjonszerezni a családjának és hogy ne haljon meg senki a szerettei közül fiatalon. vannak, akik csak magukra gondolnak, vannak, akiknek meg az az élet értelme, hogy esélyt adjon másoknak, hogy elérjék a saját életük értelmét. de az a legrosszabb, aki megfoszt akár másokat, akár saját magát attól, hogy éljen. tehát, először nézz magadba, és hogyhavanaminek akár a halvány, pici fényét is látod annak, amit el akarsz érni, akkor kezdj el küzdeni azért, ha ezzel nem fosztasz meg másokat a saját esélyüktől. én nem ítélem el azokat, akik önzően csak magukra gondolnak, mert hát a saját döntésük, de amíg csak magunkra gondolunk, addig egyre több lesz a rossz a világban és alig marad jó. szóval a jó világ létrhozásához, ahol érdemes élni, ahhoz az kell, hogy megtanuljunk a másikra is gondolni, összefogni, és közös erővel küzdeni, mert hát egy fecske nem csinál nyarat, de erre is vannak kivételek, mint például bob marley, aki küzdött az olyanok ellen, akik nem értettek egyet egy ilyen világ létrehozásában ( pár bob marley idézet: -"Az én zeném nem fehér ellenes. Sosem tudnék ilyet énekelni.

Az én zeném rendszer ellenes, ami megtanít téged élni és meghalni"- -"Amíg az a filozófia uralkodik, hogy létezik egy felsőbb rendű faj és a másik alsóbb rendű

A világ állandóan háborúban lesz önmagával.

Ez egy jövendölés, de mindenki tudja hogy ez igaz."- -"A reggae a nép zenéje,

a mindennapi történésekről szól...

de nem egy történelmi szemszögből.

Olyan dolgokról mesél, amiket nem tanítanak az iskolában"- -"Nincs szükségem ambíciókra.

Csak egy dolog van, amit nagyon szeretnék,

hogy az emberiség egységben éljen...

feketék és fehérek együtt"-) ezért szeretem bob marleyt. ha meg egy kicsit szarul érzed magad, vagy egy kis pumpa kell neked, hogy elindulj ezen az úton, akkor hallgass egy kis "Playing For Change"-et, ez egy új mozgalom, nézd meg a videóikat youtube-on, és azt szeretem, hogy szinte a világ minden pontján ott vannak és megénekeltetnek/zenéltetnek embereket, és az az átélés, amit látni az arcukon a tökéletes példa, hogy jobb összefogni. és szerintem a zene az egyik, de legfőbb dolog, ami össze tudja tartani az embereket ( még egy kis bob marley:D -"Egy felemelő, csodálatos zene született a világban,

olyan szövegekkel melyek megérintenek és ráveszik az embereket,

hogy gondolkozzanak és érdeklődjenek iránta.

Lazító dallamok, mégis táncolható ritmusok,

felszabadít bennünket attól, ami a földhöz vonz.

Ez az ahol rengeteg énekes várja azt, hogy megértsék őket

és gondolataikat, ami elvezeti őket a fényre.

A REGGAE ZENE ez mind!"- -"A reggae a nép zenéje,

a mindennapi történésekről szól...

de nem egy történelmi szemszögből.

Olyan dolgokról mesél, amiket nem tanítanak az iskolában"-) na jó hosszú lett, de remélem megértetted, amit mondani akarok.

-az élet értelme, hogy adjunk az életnek értelmet.-

-tőled függ, hogy mi az élet értelme.-

2011. jún. 1. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!