Mondana vki szerelem ellenes idézeteket?
Figyelt kérdés
hogy nemaz a legfonosabb dolog az életben mint ahogy azt sokan látják...ilyesmi :)2011. jún. 1. 17:47
1/9 anonim válasza:
ne legyél emos... élvezd az életet!
2/9 A kérdező kommentje:
nemvagyok emós errölszó nincs:D csak azon a véleményen vagyok hogy nem ez a legfontosabb a világon és hogy egy nő soha ne adja fel az álmait egy pasi miatt
2011. jún. 1. 18:53
3/9 A kérdező kommentje:
meg hogy nemkell mindent elhinni amit mondanak a férfiak ne hagyjuk magunkat kihasználni meg kiszolgáltatott helyzetbe sodorni,lehet akkor rosszul irtam ki a kérdésem de naggyábol ez a lényeg:D
2011. jún. 1. 18:56
4/9 anonim válasza:
úúúú, najó, bocs, itt mélyebb dolgokról van szó, mint gondoltam. tehát, azzal nem oldod meg a problémádat, hogy ha most magadba roskadsz és depizel anti-élet idézetek olvasgatásával, zenék hallgatásával. nem akarom nagyon firtatni, de ha van kedved szívesen meghallgatom a problémádat, de csak ha akarod, nem erőltetem, szívesen segítek, ha tudok.
5/9 A kérdező kommentje:
na neeee:DDD épp ezaz h nemvagyok depressziós mert nemhagyom magam átb***ni és nemhiszek el mindent a férfiaknak ha valakinek komoly szándékai vannak az bizonyitson ha nem meg viszlát,nemlehet egy sor mézesmadzaggal beetetni h hu szeret aztánmeg kihasznál...meg olyan nő vagyok aki szereti a függetlenséget és inkább én vezetem a férfiakat az orruknál fogva és egyáltalán nem a szerelmet tartom a legfontosabb dolognak a világon...de látom hiába magyarázom nemérted...ahhoz képest h idézetet akartam kérni rendesen eltévedt ez a dolog
2011. jún. 1. 20:02
6/9 anonim válasza:
hát jó, mondtam csak ha akarod, de ha ennyire elutasító vagy bárki iránt, akkor nem lesz túl boldog életed... én csak figyelmes akartam lenni, nem volt semmi hátsószándékom, bár szerintem így gyakorikérdéseken keresztül nem nagyon lehetett volna akármit is csinálni....
7/9 A kérdező kommentje:
jó ht nemfogom ide irni az egész életem,és képzeld boldog vagyok mert imádom a családomat és a barátaimat egyszerüen csk enmfogom lekötni magam egy hímnemü mellett mert akkor lennék bolfogtalan és ne magyarázd meg h elutasitó vagyok..mert én nem te vagyok én igy érzem magam jól,az emberek nem egyformák tudod:)pszichológusnak ne menj el,de oda mindenképp mert te vagy az aki rosszul látod a dolgot:) és a válaszod sem érdekel,ha gondjaim lennének akkorsem egy idegennel beszélném meg :)helo
2011. jún. 2. 06:30
8/9 anonim válasza:
oké, te dolgod, csak gondold át, nem szólok bele semmibe, na ciao
9/9 anonim válasza:
//Szerelmed éhség csillapítja vagy idő, S ha mindez még nem győzte le - ott a kötél.// Kratész
Ne, itt az egyik kedvencem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!