Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van kedvenc tollad, amivel...

Van kedvenc tollad, amivel rendszeresen írsz és mással nem is vagy hajlandó?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen színnel ír és mi a márkája, típusszáma, miért pont az adott tollat tekinted kedvencednek?
2011. máj. 30. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, 3 féle toll van, amikkel szeretek írni, és mással alig vagyok hajlandó. Most sajnos egyikből sincs egy példány sem itthon :(. Kettőnek nem tudom a márkáját, de egy vékony, világoskék meg egy nagyon vastag kicsit zöldeskék (tehát egyik sem az a tipikus tollkék). A kedvencem a tescos fekete, vastag, zselés toll. Egyébként a vastagakat részesítem előnyben.
2011. máj. 30. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, és lényeges szempont, hogy ne legyen ez a tipikus tollszíne, valamiért rossz emlékeim vannak róla, nem szeretem látni.
2011. máj. 30. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Fontosabb dogát/vizsgát/ dokumentumot aláírni- sose használok ügyféltollat mocskosak- egy kéken fogó Senator márkájú bordó színű toll. -2 éve van meg.

Amúgy jegyzetelni vagy a felsővel, vagy Stabilo ExamGrade.

- már 3-4 éve használom ezt a márkát.

Tesztírás pedig radírozható tollal.

Most am még bnőm sima retro egyszerű kék hatszögletű tolla tetszik.

2011. máj. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!