Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire vársz most nagyon nagyon...

Mire vársz most nagyon nagyon nagyon?

Figyelt kérdés
Én egyértelműen június tizenötödikére, ugyanis akkor lesz az évzáró, és életemben először büszkén fogom megmutatni a szüleimnek a bizonyítványom: D
2011. máj. 29. 22:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Én arra, hogy a pasi, aki után már rég vágyakozom és aki, ha jók az értesüléseim egy ideje újra szabad lett, végre észrevegyen és legyen köztünk valami.
2011. máj. 29. 23:51
 22/36 anonim ***** válasza:
80%
Semmire. Mindenem meg van, amit az ember csak el tud képzelni, jártam már minden országban ahol akartam, van egy szép feleségem 4 gyerekkel, vezetem a nagyon sikeres gyáramat. Unalmamban pedig itt írogatok esténként a gy.k. több témájában, vitázom, veszekszem a politikai oldalakon, tulajdonképp betérek minden témába egy kicsit. Így ötven fele már nem sok minden hoz lázba, mondjuk úgy hogy elégedetten élem az életem. Azért ne vegyétek ezt annyira panaszkodásnak.
2011. máj. 29. 23:57
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy végre lássam a tengert a szerelmemmel (akit még nem találtam meg) és a naplementében ölelkezzünk...
2011. máj. 29. 23:59
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Rövidtávon arra hogy jöjjön a június és eljussak a családi nyaralásra :P Iszonyatosan várom.

Hosszútávon arra hogy végre meggyógyuljak.

2011. máj. 30. 01:09
 25/36 anonim válasza:
100%
Arra, hogy augusztusban vegre ossze tudjak koltozni a baratommal. :)
2011. máj. 30. 02:49
 26/36 anonim ***** válasza:
Elsősorban a vizsgaidőszak végére, jövőben sikeres államvizsgára, nyáron összeköltözésre:D
2011. máj. 30. 07:15
 27/36 anonim válasza:
100%
Én arra várok a legjobban,hogy a párom hazajöjjön végre külföldröl és teszteljünk,hogy tényleg babánk lesz-e :)
2011. máj. 30. 07:17
 28/36 anonim ***** válasza:

Rövid távon arra, hogy legyen munkám így a nyárra, ami viszont egyáltalán nem biztos.

Hosszú távon arra, hogy meglegyen a diplomám (ezt biztosabbnak látom, mint a nyári munkát), mert utána csomagolok és megyek külföldre :) De addig még van pár év vissza.

2011. máj. 30. 08:24
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Csodára hogy ne bukjak meg, na meg Júniusra hogy meglegyen a pénzem a kibővített 50. évfordulós Gyűrűk Ura trilógiára :) Persze könyvben :)
2011. máj. 30. 08:30
 30/36 :) :) :) ***** válasza:
Arra hogy legyen valami a pasival aki tetszik,a multkor cseteltem vele és azóta folton rá gondolok(L)(na persze már azelőtt is nagyon bejött)Csak ő nem abba az országba lakik ahol én ésjuliusba jön haza,már nagyon várom,hátha lesz valami :)
2011. máj. 30. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!