Mire vársz most nagyon nagyon nagyon?
Figyelt kérdés
Én egyértelműen június tizenötödikére, ugyanis akkor lesz az évzáró, és életemben először büszkén fogom megmutatni a szüleimnek a bizonyítványom: D2011. máj. 29. 22:54
1/36 anonim válasza:
Én arra, hogy végre lássam megint barátomat, mert 3 hete találkoztunk utoljára, és legközelebb lehet csak 1-2 hónap múlva fogunk megint. Remélem nem így lesz....!!!
2/36 anonim válasza:
Én arra vártam,hogy végre észrevegye az a valaki,akit mindenél jobban szerettem és szeretek,mennyit szenvedtem miatta.Most már nem várom,és nem érdekel.
3/36 anonim válasza:
Én az augusztusra, mert akkor lesz a k*rva jól jövedelmező szezonális munkám. Abból úgy tűnik lesz egy első autóm is. :)
4/36 anonim válasza:
én a vizsgaidőszakom végére. beülök a kocsiba és irány a balaton:D
5/36 anonim válasza:
Hogy megkapjam az adóvisszatérítésemet!Erre várok nagyon nagyon nagyon.
6/36 anonim válasza:
Arra, hogy családi kapcsolatokról olvashassak ebben a témakörben.
7/36 anonim válasza:
holnap találkozom egy csajra és valszeg meg is fektetem. itt lehetne már, 3 hete nem vtam nővel:D
8/36 anonim válasza:
én arra,hogy megkapjam a munkát külföldön,amire jelentkeztem és mehessek ki, mivel a párom már ott van egy hónapja és nagyon hiányzik.
10/36 anonim válasza:
Arra, hogy újra szerelmes és boldog legyek. :) Kár, hogy nem tudom, ez mikor fog bekövetkezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!