Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szemszín? (Kérdésed túl...

Szemszín? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

úgy látom nem biztos h kéknél marad a szemem!(belül már a pupillánál kicsit, nagyon világos barnás) :(.még vissza változhat attól kékre?v lehet h évszakonként fog változni?

12/L

2011. máj. 29. 17:07
 1/4 skarma ***** válasza:
Vagy a génjeid miatt változik, vagy túl sok a méreg a szervezetedben. Ha utóbbi, akkor egészséges táplálkozásra váltva újra kék lesz a szemed.
2011. máj. 29. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:

:O értem köszönöm!:) majd több egészséges kaját eszem :) és kiderül:D. de az a mérget (ha van) akkor eltünteti az egészségeskaja?

és h kerülhet méreg a szervezetembe? mit értessz az alatt h méreg?

2011. máj. 30. 13:06
 3/4 skarma ***** válasza:

méreg elsősorban az állati fehérje, vagyis a hús.

Továbbá nem ártana kideríteni, nem vagy-e tejcukor érzékeny vagy ilyesmi...

2011. máj. 30. 13:13
 4/4 A kérdező kommentje:

:O nem vagyok.akk vegának kéne lenni vagy vmi ilyesmi?:O mondjuk nekem nagyon fontos a kék szem... így sem eszem sok húst am .sőt.csak a csirke mellet szeretem (rántva xD) jó most lehet mondani h finnyás vagyok tudom is de hát nah.

de ez alatt akk nem az iilyen úgymond mai mű dolgokra mint pl. a mai gumicokrokra érted?xD vagy arra is?

2011. máj. 30. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!