Valóban a Hold belül üreges?
Igen van ott élet, ilyen 3m magas 3 szemű, 12 karú, kéken és lilán világító, medúzaszerű lények élnek ott, és egy speciális lézerágyú tervén dolgoznak, mert elakarják pusztítani a Földet.
Elégedett vagy a válasszal? XD
(Ilyen buta kérdést!)
Igen van ott élet, ilyen 3m magas 3 szemű, 12 karú, kéken és lilán világító, medúzaszerű lények élnek ott, és egy speciális lézerágyú tervén dolgoznak, mert elakarják pusztítani a Földet.
Elégedett vagy a válasszal? XD
(Ilyen buta kérdést!)
Számodra ez buta kérdés, de miért ne lehetne igaz. Állítólag a NASA is kutatott ezzel kapcsolatban, és sok neves tudós, csillagász meg van győződve erről.
Azt szeretném, ha valaki ezt ésszerűen tudná megcáfolni vagy bebizonyítani.
Körülbelül százötven évvel ezelőtt, amikor megjelent a vonat neves tudósok, és emberek azt nyilatkozták, hogy ezt az iszonyatos sebességet (akkor körülbelül a vonat 25 - 30 kilométer óra sebességgel "robogott") emberi szervezet nem bírja ki, légszomj fog fellépni. Ma már nem ritka, ha a vonatok 200 kilométer óra sebességgel száguldoznak. Lehet, hogy ez a Hol anomália is ilyen. Ma még hihetetlen, de valamikor kiderül az igazság.
Rendben kedves Kérdező! Akkor most én kérdezek tőled. Te szerinted, van arra logikus magyarázat, hogy a Hold belsejében ÉRTELMES földönkívüliek élnek?
Először is nincs ott levegő, se gravitáció, sem víz, sem légkör, a Hold folyamatosan ki van téve az aszteroida becsapódásoknak. A hőmérséklet is ingadozik. Szerinted itt alakulhatna ki élet? Talán, maximum hatalmas jóindulattal azt tudom elképzelni, hogy valami mikroorganizmusok, extremofilek képesek életben maradni. De értelmes lények? Kizárt.
Én nem akarom mindenáron bebizonyítani, hogy a Hold üreges, csak érdekel ez a téma is, és nem zárom ki, hogy még ez is megtörténhet. Amit felsoroltál az csupán mind technikai probléma és egy civilizáció, ami mienknél jóval fejlettebb könnyen kiküszöbölheti.
Kíváncsi vagyok mások véleményére is, hátha ez segít közelebb kerülni a dolgok megértéséhez. Különben köszönöm a hozzászólásodat.
Csak az előző válaszoló hozzászólására reagálva, ne tévesszük meg a nagyközönséget, a holdon van gravitáció, mivel kb a tömege 1/6-a a földnek így a tömegvonzása is ilyen arányban alakul.
Egyébként értelmes élet létezése egy ilyen közeli bolygón amit egy egyszerű vadász távcsővel is megfigyelhetünk, lássuk be nagyon kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!