Öreg, hát elôled bújkál, vedd már észre! Am itt ül mellettem, de nem akar írni neked, muhaha
2011. máj. 26. 23:10
12/21 anonim válasza:
Szerintem letiltott és azért nem látod.
2011. máj. 26. 23:16
13/21 anonim válasza:
Hát ezt nem hiszem el,de tényleg! 1 db Patrikot "ismerek" és rögtön ő ugrott be a névről. És tényleg ő az, én "ismerem" jobban mondva, sose beszéltünk, csak köszönünk egymásnak, egy helyen lakunk, és egy általánosba jártunk. Tudom a teljes nevét is. De mivel nem ismerem,csak látásból, én nem akarom,hogy megharagudjon rám, de ha ő is látni akar és ezt megtudod indokolni talán segíthetek.
2011. máj. 26. 23:18
14/21 anonim válasza:
Most minek b.szogatjátok? Ahelyett, hogy segítenétek neki, nem a ti gondotok. Keresi és kész. Amúgy találkoztatok, vagy képről láttad csak? Mert ha találkoztatok, akkor a helyszínből is kiindulhatsz, esetleg valamilyen eseményen vett részt.
2011. máj. 26. 23:21
15/21 anonim válasza:
tuti meleg a srác
2011. máj. 26. 23:28
16/21 anonim válasza:
Thor kalapács van a nyakában :D bár azt a fültágítót nem kéne erőltetni...
2011. máj. 26. 23:33
17/21 anonim válasza:
Bocsi az offért, de mit jelent a thor kalapács?
2011. máj. 26. 23:57
18/21 anonim válasza:
Néhány hónapja itt olvastam egy kérdést, ugyanezzel a fotóval, hogy egy lány összfutott vele egy fesztiválon és azóta nagyon keresi.
Valamit tudhat ez a Patrik :)
2011. máj. 27. 00:10
19/21 anonim válasza:
"Titetek meg mit érdekel, hogy miért keresi?"
Mi az hogy miért érdekel minket? Hát hivja fel ha akar vele beszélni! Ja, hogy nem kapta meg a számát..? Lehet nem ok nélkül nem kapta meg.
Te ész nélkül elmondod bárkinek ki hol található? Nem lennék a szomszédod.
Ha valóban tiszta szándékkal keresi akkor minden bizonnyal meg is tudja indokolni mi ez (kiváncsan várom, de ilyen pénzt akarok neki adni hablatyot nem eszünk meg ám).
2011. máj. 27. 00:11
20/21 anonim válasza:
00:11 gratuálok a következtetésedhez, miszerint ha szerintem nektek semmi közötök sincs, hogy miért keresi, akkor én már egyből minden szomszédom adatait elárum.. tényleg, ehhez csak gratuálni tudok... Meg egyébként is, attól, h vki megmondja neki a nevét még nem tud meg semmit, mivel ez az adat nyílvános, mivel fenn van a közösségi oldalon. Ha a srác nem olyan hülye, h kiírja a címét, akkor nincs semmi vesznivalója
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!