Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeri őt valaki? Hogyan...

Ismeri őt valaki? Hogyan találhatom meg? Kép

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon láttam őt múltkor,de már bárhogy keresem már sehogy sem találom.Hogyan nézhetnék utána?Csak annyit tudok róla hogy Patrik.

Nagyon szeretném megtalálni,kérlek segítsetek.

[link]

2011. máj. 26. 22:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%
Öreg, hát elôled bújkál, vedd már észre! Am itt ül mellettem, de nem akar írni neked, muhaha
2011. máj. 26. 23:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem letiltott és azért nem látod.
2011. máj. 26. 23:16
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
Hát ezt nem hiszem el,de tényleg! 1 db Patrikot "ismerek" és rögtön ő ugrott be a névről. És tényleg ő az, én "ismerem" jobban mondva, sose beszéltünk, csak köszönünk egymásnak, egy helyen lakunk, és egy általánosba jártunk. Tudom a teljes nevét is. De mivel nem ismerem,csak látásból, én nem akarom,hogy megharagudjon rám, de ha ő is látni akar és ezt megtudod indokolni talán segíthetek.
2011. máj. 26. 23:18
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
Most minek b.szogatjátok? Ahelyett, hogy segítenétek neki, nem a ti gondotok. Keresi és kész. Amúgy találkoztatok, vagy képről láttad csak? Mert ha találkoztatok, akkor a helyszínből is kiindulhatsz, esetleg valamilyen eseményen vett részt.
2011. máj. 26. 23:21
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
tuti meleg a srác
2011. máj. 26. 23:28
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Thor kalapács van a nyakában :D bár azt a fültágítót nem kéne erőltetni...
2011. máj. 26. 23:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de mit jelent a thor kalapács?
2011. máj. 26. 23:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Néhány hónapja itt olvastam egy kérdést, ugyanezzel a fotóval, hogy egy lány összfutott vele egy fesztiválon és azóta nagyon keresi.

Valamit tudhat ez a Patrik :)

2011. máj. 27. 00:10
 19/21 anonim ***** válasza:

"Titetek meg mit érdekel, hogy miért keresi?"

Mi az hogy miért érdekel minket? Hát hivja fel ha akar vele beszélni! Ja, hogy nem kapta meg a számát..? Lehet nem ok nélkül nem kapta meg.

Te ész nélkül elmondod bárkinek ki hol található? Nem lennék a szomszédod.

Ha valóban tiszta szándékkal keresi akkor minden bizonnyal meg is tudja indokolni mi ez (kiváncsan várom, de ilyen pénzt akarok neki adni hablatyot nem eszünk meg ám).

2011. máj. 27. 00:11
 20/21 anonim ***** válasza:
00:11 gratuálok a következtetésedhez, miszerint ha szerintem nektek semmi közötök sincs, hogy miért keresi, akkor én már egyből minden szomszédom adatait elárum.. tényleg, ehhez csak gratuálni tudok... Meg egyébként is, attól, h vki megmondja neki a nevét még nem tud meg semmit, mivel ez az adat nyílvános, mivel fenn van a közösségi oldalon. Ha a srác nem olyan hülye, h kiírja a címét, akkor nincs semmi vesznivalója
2011. máj. 27. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!