Ismeri őt valaki? Hogyan találhatom meg? Kép
Egy közösségi oldalon láttam őt múltkor,de már bárhogy keresem már sehogy sem találom.Hogyan nézhetnék utána?Csak annyit tudok róla hogy Patrik.
Nagyon szeretném megtalálni,kérlek segítsetek.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:57
FAIL vagy,mert pasi vagyok.
Ha törölte magát a közösségi oldalról, akkor elég bajos lesz. Iwiwen még csak-csak lehet szűkíteni a keresést, de valószínű, hogy 20-25 év közötti (kb annyinak tűnik a kép alapján) Patrikból több ezer van a rendszerben. A többi oldalon nem tudom, lehet-e ilyen szűrő alapján keresni.
Amikor láttad, semmi egyéb adat nem volt róla? Lakhely, iskola, foglalkozás, stb?
Ha nem, akkor max annyit tehetsz, hogy kirakod a képét a saját üzenőfalaidra ahova csak tudod, valami olyan megjegyzéssel, hogy egy nagyon fontos üzenetet kell átadnod neki, vagy egy értékes nyeremény várományosa, csak elvesztek az adatai:-))) Ha szerencséd van, valamelyik ismerős kézrekeríti neked.:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!