Szerinted ezt a rövid történetet érdemes lenne megfilmesíteni?
Az állatok nyelvén tudó halász
A halász egyik nap meglát egy vízbe esett elefántot. De az elefánt így ordítozott: Segítség! A halász rögtön kihúzta. Az elefánt cserébe adott neki egy papucsot. A halász rögtön felvette a papucsot. De amikor hazaért ezt mondta a felesége:
- Csak nem megint a kukában turkáltál.
De akkor egy ló így szólt:
- Ne vedd fel megint a papucsot, mert akkor fel fogsz robbanni. - és rögtön kidobták a papucsot.
De erre az elefánt mérges lett és felrobbantotta a Földet.
Honnan tudod hogy mit gondolok egy Shakespeare műről?
Ne bújj már a fejembe :D
te kérdezted én meg válaszoltam, a magyarázat után is írtam hogy ez még mindig hülyeség.
Amúgy olvasd el eddig 3-an vagyunk akik szerint ezzel nem érdemes foglalkozni. Sajnálom.
fejtsd már ki, hogy mi ennek a mondanivalója v. értelme?
na, ugye, hogy nincs
Alómars!
Neked az tetszik ami másoknak, nem mersz saját véleményt mondani...
Van mondanivalója!
pl/ férj és feleség közti konfliktusok,
szegények sorsa, stb.
16:52es vagyok.
Gondolom rám írtad, hogy hülye vagyok. Hát nem. :) Tudod az embereknek más a gondolkozása, itt aki írt, senki szerint nincs értelme ennek és való igaz, nem sok mindent lehet belőle kibogarászni. Nekem is vannak olyan kis szösszeneteim, amiket alsóban írtam, ma már eléggé bénácskának tartom, de ÉN tudom, hogy milyen érzelmeket szerettem volna vele kifejezni. Találtam egyet, mindegy miről szól, de még ma is úgy gondolom, ahogy ott leírtam. Viszont abszolút nem lett volna érthető senkinek. Egy éve már verseket írtam és gondoltam ezt is átfogalmazom egy versbe, amikor kiadtam a verseskötetem (maszekban) és odaadtam egy-két embernek (megjegyzem volt köztük hozzáértő is :)), az egyik vers, ami a legjobban megérintette őket ez volt. Valamelyikőjüknek megmutattam a régi szösszenetet és ott már nem jött át neki. Remélem érted mit szeretnék mondani ezzel... :)
Igen, értem. Nem kellet volna mindenkit leszidnom és lehülyéznem. (Főleg nem téged) És tényleg semmi értelme. (Már 3. osztályban is hülyeségnek tartottam.)
Biztos tényleg jók a verseid!
A legjobb ajándék egy vers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!