Hogyan lehet visszatartani a csikizést?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, h a csikizés által keltett ingert, vagy hogyan nevezzem :D2011. máj. 23. 21:58
1/8 anonim válasza:
Jó kérdés, én mindig vergődök, mint egy partra vetett hal :D
3/8 anonim válasza:
ha te vagy a tested felett az úr egyszerűen... tőlem mindig megkérdezik:mivan nem vagy csikis?-.-" XD
a léjeg az hogy ha csikiznek ne mozogj mert csak a csikizőnek segítessz vele XD és elötte vegyél nagy levegőt.... nekem ez bejött (Y)
4/8 anonim válasza:
nem kell azt vissza tartani bird ki ...háháháhá
5/8 anonim válasza:
szerintem nem megy, ha engem csikiznek akkor majd bepisilek
12 L
6/8 anonim válasza:
A csikizés bírásának megvan a maga módja, tapasztalatból beszélek. A lelki állóképességeden áll v bukik minden.
Üdv
7/8 torii válasza:
nem tudom én a haverokkal(fiukkal ami rossz ötlet volt ) megprobáltam de nem ment igy minden nap 10 percig csikiznek és amig nem kezdik bezárnak h ne tudjak mosdoba menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!