Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valami jó visszaszólás?

Valami jó visszaszólás?

Figyelt kérdés
Állandóan piszkálnak. Vagy azzal hogy dagadt vagy azzal hogy cigány (nem vagyok az , csak kreol bőrű) . Szüleim azt mondák hogy ne figyeljek rájuk de már nem birom. Mellesleg aki főként mondja rám hogy cigány az lehet hogy tagadja de 1:látszik rajta, 2: ismerem az anyukáját. Tudtok valami jó vissza szólást?
2011. máj. 21. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem is voltak mind általános, mind középsuliban ilyen bőrű osztálytársaimm és tényleg rendes arcok voltak, ők sem cigányok.

Mond nekik:

Ti nagyobb cigányok vagytok, mert pontosan úgy köttök bele az emberbe, mint ők! Nekem legalább nem kell szoliba járnom a barna bőrért!

2011. máj. 21. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:

"ismerem az anyukáját"

Eeeennyi.

2011. máj. 21. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
azt nem mondom neki mert az anyukája meghalt és ennyire nem akarok bunkó lenni.
2011. máj. 21. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem arra mondta. Hanem arra, hogy ilyen vagy. Ilyen kis tesze-tosza. Bocs, de ebből ez jön le. Nem azt mondtad, hogy "ismerem az anyját" vagy a muterját, hanem az "anyukáját" Akit nem bírsz, azzal nem finomkodsz. Ennyi az ennyi. Küldd el őket a büdös pitsába, vagy ha lecigóz és tényleg nem vagy cigó, akkor csak annyit mondj, hogy cigány az anyád/apád aki a világra b@szott/anyád megfarkalta, vagy valami hasonlót. Nem akarsz tahó lenni, de ne piszkáljanak a tahók. Lehet ezt a kámkodást fokozni, most nem itt tanítanálak ki.

Kapd be a f@szom, friss lesz a lehelleted. :-) Ha csak így félvállról akarod elrendezni.

Ha azt mondja, hogy szar duma, akkor mondd, hogy "apádé is az volt mégis karóba húzta anyádat. Mondjuk részegen nem nehéz." Csak nehogy verekedés legyen a vége. Meg ezt nem lehet így forgatókönyvbe írni. Ha nem jön magától csípőből a szöveg, akkor az még rosszabb, mert betanultnak hat, azt meg kiszúrják. Gyakorolja tesóddal, ha van. Én húgomma (:-D) olyan káromkodás csatákat szoktam vívni, hogy ha valaki kívülről látná, nem is tudom mit szólna.

2011. máj. 21. 23:37
 5/5 A kérdező kommentje:
azért mondtam anyukáját mert az eggyik kérdésnél leoltott egy gyerek hogy tiszteljem a nagyobbakat. Tudok csúnyán is beszélni :D
2011. máj. 22. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!