Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem el a dalszöveg...

Novuska kérdése:

Hogy kezdjem el a dalszöveg írást ha még sosem írtam?

Figyelt kérdés
Pop,rock zenét szeretem és dobolok is.
2011. máj. 21. 10:32
 1/2 szamóca. ***** válasza:

hát mondanám hogy az elején, mert logikus lenne, de nem feltétlen:D

először jó ha megvan ritmus, a zene alapja, és arra írod rá a zenét, szerintem könnyebb úgy.

+ nekem legalábbis mindig könnyebbnek bizonyult hogy először a refrént írtam meg, azt tökéletesítetem, és annak a stílusához írtam a többit. de ehhez tudnod kell miről akarsz írni pontosan.

2011. máj. 21. 10:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Keress egy témát, ami tetszik. Kezd el gondolkodni, aztán ha kijön valami mondat, fogalmazd tovább, hogy egy történet legyen, vagy hasonló. Aztán már csak rímbe kell szedni az egészet.

Én többnyire csak verseket írok, de írtam már dalszövegeket is, amiket aztán megpróbáltam kísérni zongorán, de nagyon nagy tapasztalatom nincs :S Azért sok szerencsét, reméljük, a te tolladból származik majd az év dala :D

2011. máj. 21. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!