Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Véletlenül rámentem, ezen az...

Véletlenül rámentem, ezen az oldalon, h mindig emlékezzen a jelszavamra! Hogy tudom ezt megváltoztatni?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha erről a gépről bárki be tudna lépni!
2011. máj. 20. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbálj meg kilépni, majd újra bejelentkezni, de már anélkül, hogy bejelölnéd.
2011. máj. 20. 10:41
 2/5 anonim válasza:
Firefoxnál eszközök,beállitások,bíztonság,mentett jelszavak,és az adott oldalt kikeresed,kijelölöd,eltávolitás.
2011. máj. 20. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
milyen böngeszö?
2011. máj. 20. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem minden böngészőnél működik:

1. Jelentkezz ki.

2. Ha a jelszót megjegyezte, akkor azt is, amit felhasználónévnek beírtál. Kezdd el beírni a felhasználónevedet (e-mail címedet ezen az oldalon) a bejelentkezéshez, és ha kiadja, akkor menyj fölé az egérrel, de ne klikkelj az egérrel, hanem nyomd meg a DEL gombot. Ezzel kitörli a listából az e-mailedet.

3. Írd be az e-mail címedet a bejelenetkezésnél. Ugye mostmár nem rakta be a jelszavadat automatikusan?

2011. máj. 20. 12:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó lehetőséget választottam, sikerült! Köszönöm!
2011. máj. 25. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!