Csak engem kap el a hányinger ettől az Alekosztól?
Undorító, hogy ilyen igénytelen, affektáló, agyoniskolázottakkal butítják mégjobban a népet! VV aztán meg ez... Tényleg nem lenne igény valami értelmesebbre?
És a legszörnyűbb az, hogy nem is kevesen el vannak tőle ájulva, hogy milyen nagyszerű.
Ha nemtetszik, nenézd probléma megoldva. Még te tartod magad hű de okosnak és ez nem jut eszedbe?
...
Látszik, hogy téged is érdekel, mert foglalkozol vele. Hagyd a fenébe! Vannak igényes dolgok (még ha nem is a tv-ben) azokat keresd, és találni fogsz, hidd el :)
Ez úgyis csak egy divathóbort, mindenki róla beszél, meg őt nyomatják a tv-ben, s egy ideig még menni is fog, mert érdeke az rtl klubnak
De majd elmúlik :D
agyoniskolázott? :D asszem 8 általánosa van ...szeret olvasgatni, + fura szavakat tanulni na.
engem nem érdekel, mit bohóckodnak az idióták az ***-en, nem szoktam nézni, az ismerőseimtől tok pár infót, annyi elég is.
sztem te se nézd azt a csatornát este, ha zavar. *-*
Egyszer se láttam a tvben (jó, párszor a kocsmában be volt kapcsolva, de hang nélkül) de enélkül is már kívülről tudom az összes villalakó életét a hírújságokból, főcímekből.
Nekem is egy rakat barátom Alekoszimádó, már lassan muszáj leszek nézni a nőkereső műsort, mert nem tudok hozzászólni a beszélgetéshez. Ha ez a fickó ottmaradt volna ahol a műsor előtt volt továbbra is egy senki lenne, de ezzel ő lett "Magyarország példaképe", akiért rajonganak, imádják, utánozzák, megtanulják a szövegeit ő pedig milliókat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!